Η Νάντια Μπουλέ εξομολογείται: «Δεν έχω δεχθεί ποτέ πρόταση γάμου» Η Νάντια Μπουλέ εξομολογείται: «Δεν έχω δεχθεί ποτέ πρόταση γάμου» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Η Νάντια Μπουλέ εξομολογείται: «Δεν έχω δεχθεί ποτέ πρόταση γάμου»

Η Νάντια Μπουλέ εξομολογείται: «Δεν έχω δεχθεί ποτέ πρόταση γάμου»
Η Νάντια Μπουλέ εξομολογείται τους λόγους που δεν έχει δεχθεί ποτέ της πρόταση γάμου από τους συντρόφους της.
Η ίδια μίλησε στην «Φωλιά των Κου Κου» και απάντησε με ειλικρίνεια σε όλες τις ερωτήσεις που δέχτηκε.
«Τότε που οι τηλεοπτικοί ρυθμοί ήταν καταιγιστικοί, θυμάμαι να σκεφτόμουν πότε θα τραγουδήσω και πότε θα κάνω θέατρο. 
Τώρα που είμαι στην αντίστροφη κατάσταση, δεν αναρωτιέμαι ποτέ θα κάνω τηλεόραση» και παραδέχθηκε πως «στην τηλεόραση υπάρχει ξεκάθαρα μεγαλύτερη ίντριγκα από το θέατρο».
«Αν θες να μελαγχολήσεις σε 3 δευτερόλεπτα, μπες στο Twitter την ώρα που έχεις κάνει μια εμφάνιση στην τηλεόραση. Τα σχόλια ξεκινάνε από το πως είναι το μαλλί και το μακιγιάζ σου μέχρι γιατί υπάρχεις και γιατί σε γέννησε η μάνα σου» σημείωσε.
«Δεν έβλεπα τις εκπομπές μου στην τηλεόραση, δεν μου αρέσει καθόλου να με βλέπω. Αν έπρεπε να διαλέξω μια δουλειά που πέρασα καλύτερα, αυτή θα ήταν με τη Ρούλα Κορομηλα».
«Φυσικά και έχω περάσει δύσκολα σε σχέσεις. Το χειρότερο ήταν που ήθελα να χωρίσω και δεν μπορούσα λόγω των συναισθηματικών δεσμεύσεων. Μου πήρε έναν χρόνο».
«Είχα μια τάση να μπλέκω με ανθρώπους που ήταν συναισθηματικά βάναυσοι, κάπως με ταλαιπωρούσαν συναισθηματικά. Σήμερα δεν θα το ανεχόμουν» πρόσθεσε.
«Δεν έχω τσεκάρει ποτέ κινητό συντρόφου μου» και κατέληξε πως «μπορεί και να με έχουν απατήσει και να μην το έχω πάρει χαμπάρι».
Μάλιστα αποκάλυψε πως δεν έχει δεχθεί ποτέ πρόταση γάμου και σημείωσε «δεν πρόκειται να έρθει ο σύντροφος μου με μονόπετρο καθώς, το έχουμε συζητήσει, ξέρει πως δεν το θέλω».
«Με τον χαρακτήρα που έχω μου ταιριάζει ο άνθρωπος με τον οποίο μοιράζομαι τη ζωή μου να είναι χαμηλών τόνων, μου αρέσει πάρα πολύ» κατέληξε.
epirusblog.gr
5 of 5
Η Νάντια Μπουλέ εξομολογείται: «Δεν έχω δεχθεί ποτέ πρόταση γάμου»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1479357475557766959
Σχόλια
item