Οι «Άγριες Μέλισσες» στο θέατρο για χάρη της… Μυρσίνης! Φωτογραφίες Οι «Άγριες Μέλισσες» στο θέατρο για χάρη της… Μυρσίνης! Φωτογραφίες | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Οι «Άγριες Μέλισσες» στο θέατρο για χάρη της… Μυρσίνης! Φωτογραφίες

Οι «Άγριες Μέλισσες» στο θέατρο για χάρη της… Μυρσίνης! Φωτογραφίες | tlife.gr
«Η πόρνη από πάνω», το έργο του Αντώνη Τσιπιανίτη, που σημάδεψε η Κατερίνα Διδασκάλου με την τέχνη της, επέστρεψε για 9 χρονιά από τη σκηνή του θεάτρου Coronet.
Πρόκειται για ένα ρεσιτάλ ηθοποιίας, που μας ταξιδεύει για 90 λεπτά από το γέλιο στη συγκίνηση, παραμένοντας κάθε στιγμή στην πραγματικότητα, για να οδηγήσει σε ένα τέλος έκπληξη.
Λίγα λόγια για το έργο:
Η Ερατώ – η νοικοκυρά από κάτω – μιλάει για τον έρωτα, την απόρριψη, την προδοσία, τη βαναυσότητα σε βάρος των γυναικών, τους διεφθαρμένους δημόσιους λειτουργούς, την έλλειψη αυτοεκτίμησης. 
Με υπομονή και στωικότητα, ζει στο περιθώριο, μέχρι την ημέρα που στο από πάνω διαμέρισμα μετακομίζει μια πόρνη. Και τότε, η ζωή της αλλάζει με ένα μαγικό τρόπο.
H Μυρσίνη Σεβαστού από τις «Άγριες Μέλισσες», λοιπόν, έκανε πρεμιέρα και οι συνεργάτες της από την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 την τίμησαν με την παρουσία τους. 
Την απόλαυσαν επί σκηνής, την καταχειροκρότησαν και στο τέλος, αφού την συνεχάρησαν, φωτογραφήθηκαν μαζί της.
Δες τις φωτογραφίες:
Δανάη Λουκάκη-Κατερίνα Διδασκάλου-Αμαλία Καβάλη
Λευτέρης Χαρίτος-Κατερίνα Διδασκάλου-Δημήτρης Γκοτσόπουλος
Λουκάκη-Διδασκάλου-Χαρίτος-Γκοτσόπουλος-Καβάλη
Φωτογραφίες: NDP
epirusblog.gr
5 of 5
Οι «Άγριες Μέλισσες» στο θέατρο για χάρη της… Μυρσίνης! Φωτογραφίες
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8273147785822700056
Σχόλια
item