Με Ποιον Συζητούν Τελικά Οι Γυναίκες Τα Ερωτικά Τους;

Με Ποιον Συζητούν Τελικά Οι Γυναίκες Τα Ερωτικά Τους;

Το ότι γίνεται συζήτηση για προσωπικά θέματα μεταξύ των γυναικών και των συντρόφων τους, δε σημαίνει ότι δεν υπάρχει ένα πολύ μεγάλο φάσμα συναισθημάτων. Δε νιώθουν όλες άνετα να πούνε για τα πάντα ακόμα και στα πιο κοντινά τους άτομα. Δε μιλάμε φυσικά για τον σύντροφό τους μόνο.

Ωστόσο το γεγονός ότι ακόμα και στο πλαίσιο φιλίας πολλές γυναίκες δεν ανοίγονται για να πούνε αυτά που θέλουν, σχετικά με τη σεξουαλική τους ζωή κλπ είναι αρκετά ιδιάζον. 


Η φιλία θα έπρεπε να περιλαμβάνει το αίσθημα της εμπιστοσύνης, της ειλικρίνειας και της κατανόησης άλλωστε. Ειδικά μάλιστα στις φιλικές σχέσεις που το αίσθημα της ζήλιας και της κτητικότητας απουσιάζουν πιο συχνά από ότι στις ερωτικές.

Δημοσκόπηση
Βρετανική δημοσκόπηση έδειξε ότι 1 στις 4 γυναίκες θα αποκάλυπτε σε κάποια φίλη της αν έχει δοκιμάσει κάτι περιπετειώδες στο σεξ. 


Μόνο το 5% των γυναικών θα έλεγαν στον σύντροφό τους αν είχαν κάνει σεξ με το αφεντικό τους κάποια στιγμή στο παρελθόν αλλά το 33% θα το εκμυστηρεύονταν σε μία φίλη τους.

Επίσης, γενικά το 38% των γυναικών αποκαλύπτουν στις φίλες τους πόσο συχνά κάνουν σεξ. Επιπλέον, περισσότερες από το 1/3 των γυναικών θα έλεγαν στις φίλες τους πόσους ερωτικούς συντρόφους είχαν στη ζωή τους. 


Αλλά αυτήν την πληροφορία όπως και άλλες που σχετίζονται με το σεξουαλικό τους παρελθόν δεν θα τις μοιράζονταν με τον τωρινό τους σύντροφο.

Ντρέπονται και φοβούνται
Από την άλλη πλευρά, οι γυναίκες είναι πολύ «ανοιχτές» στις φίλες τους όσον αφορά τη σεξουαλική τους ζωή. Ωστόσο είναι πολύ «κλειστές» όσον αφορά «ευαίσθητα» ζητήματα υγείας. Μάλιστα η έρευνα έδειξε ότι λιγότερες από 1 στις 5 θα συζητούσαν τέτοια θέματα. Ο λόγος;

Η ντροπή και ο φόβος της απόρριψης. Μάλιστα η 1 στις 10 δηλώνει ότι φοβάται ότι οι φίλες της θα την έκριναν ή και θα σταματούσαν να της μιλάνε αν συζητούσε τέτοια θέματα. Αντίθετα, το 12% των γυναικών θα συζητούσαν «ευαίσθητα» ζητήματα υγείας του συντρόφου τους με τις φίλες τους.
epirusblog.gr
5 of 5
Με Ποιον Συζητούν Τελικά Οι Γυναίκες Τα Ερωτικά Τους;
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 7773705474235972470
item