Γιάννενα: Ξαναζωντανεύει το ασύρματο δίκτυο του δήμου Ιωαννιτών Γιάννενα: Ξαναζωντανεύει το ασύρματο δίκτυο του δήμου Ιωαννιτών | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Ξαναζωντανεύει το ασύρματο δίκτυο του δήμου Ιωαννιτών

Γιάννενα: Ξαναζωντανεύει το ασύρματο δίκτυο του δήμου Ιωαννιτών

Κατά 30 φορές έχουν αυξηθεί οι χρήστες του ασύρματου δικτύου του δήμου Ιωαννιτών μέσα στο τελευταίο τρίμηνο, γεγονός που αποδίδεται στη συντήρηση, αποκατάσταση και επέκταση του μητροπολιτικού δικτύου, που αποτέλεσε έναν από τους πρώτους στόχους της αντιδημαρχίας Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.

Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία, οι χρήστες τον Αύγουστο ήταν μόλις 1.000 και τον Σεπτέμβριο 1.500, τον Οκτώβριο ανήλθαν στους 6.000 και τον Νοέμβριο έφτασαν στους 31.000.

Οι παρεμβάσεις έγιναν σε σημεία όπου διαθέτει κτίρια ο δήμος, ενώ πέρα από σημεία στην πόλη, όπως είναι η κεντρική πλατεία, η Αβέρωφ, πέριξ του Δημαρχείου και του ΔΗΠΕΘΙ, καλύπτονται και αρκετές κοινότητες με αποτέλεσμα να εξυπηρετούνται πλήρως και τα αγροτικά ιατρεία.


Ο αντιδήμαρχος Γιάννης Λυκογιώργος ευχαρίστησε την ομάδα συνεργατών του που διεκπεραίωσε ένα δύσκολο έργο. 


«Η τωρινή διαδικασία είναι η επέκταση μίας συνεχούς δεκαετούς προσπάθειας του δήμου μας σε συνδυασμό με το κέντρο δικτύων του πανεπιστημίου Ιωαννίνων, που είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί αλλά και να συντηρηθεί ενεργό ένα δίκτυο, που εξυπηρετεί υπηρεσίες και χρήστες με μηνιαία κίνηση πάνω από 15 Terabytes», τόνισε ο κ. Λυκογιώργος.
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Ξαναζωντανεύει το ασύρματο δίκτυο του δήμου Ιωαννιτών
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 4934151445913525669
Σχόλια
item