Ο «Χαμένος Λαβύρινθος της Αιγύπτου» [Βίντεο]

Ο «Χαμένος Λαβύρινθος της Αιγύπτου» [Βίντεο]
Πολλοί άνθρωποι θεωρούν τις Πυραμίδες της Αιγύπτου το σήμα κατατεθέν του αρχαίου αιγυπτιακού πολιτισμού, και ίσως ένα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα των αρχαίων πριν από χιλιάδες χρόνια.
Ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι η αρχαία Αιγύπτος δεν έχει μόνο τις πιο Πυραμίδες, αλλά υπάρχουν και άλλες δομές που είναι εξίσου εκπληκτικές.
Στα βίντεο που θα παρακολουθήσετε ίσως βρίσκεται η απόδειξη ότι υπάρχουν πολλές αρχαίες τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο που εξακολουθούν να περιμένουν να αποκαλυφθούν. Μία από αυτές είναι και ο «Χαμένος Λαβύρινθος της Αιγύπτου» που έχει τεκμηριωθεί και από τον Ηρόδοτο στο παρελθόν.
Αυτό που έχω δει πραγματικά, ένα έργο πέρα από τις λέξεις. Αυτός ο λαβύρινθος ξεπερνά ακόμη και τις πυραμίδες. Ηρόδοτος («Ιστορίαι», βιβλίο, II, 148).
Με βάση τις περιγραφές των αρχαίων κειμένων, όπως εκείνων που προέρχονται από τον Ηρόδοτο, και άλλοι επισκέφθηκαν το μαγικό λαβύρινθο στο μακρινό παρελθόν. 
Ένας από αυτούς ήταν και ο Γερμανος Ιησουίτης λόγιος τον 17ο αιώνα που ονομάζεται Αθανάσιος Κίρχερ, και δημιούργησε την πρώτη εικαστική αναπαραγωγή του αινιγματικού λαβύρινθου ακριβώς όπως την περιέγραψε και ο Ηρόδοτος
Δυστυχώς, αυτό το εύρημα έμινε κρυμμένο από τον κόσμο.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, τα επιστημονικά αποτελέσματα της αποστολής που διερεύνησαν από τον λαβύρινθο δημοσιεύθηκαν το 2008 στο επιστημονικό περιοδικό NRIAG και τα αποτελέσματα της έρευνας αντηλλάγησαν σε μια δημόσια διάλεξη στο Πανεπιστήμιο της Γάνδης.
Μέχρι στιγμής μπορούμε μόνο να ελπίζουμε ότι στο εγγύς μέλλον θα συσταθεί μια αρχαιολογική αποστολή προκειμένου να διερευνήσει ένα από τα πιο ενδιαφέροντα και αμφιλεγόμενα μέρη στην Αίγυπτο.
Τρία βίντεο που αποδεικνύουν ότι υπάρχει ένας τεράστιος Αρχαίος υπόγειος Λαβύρινθος στην Αίγυπτο
epirusblog.gr
5 of 5
Ο «Χαμένος Λαβύρινθος της Αιγύπτου» [Βίντεο]
epirusblog.gr
5 of 5
περίεργα 2552183783072693876
item