Άρτα: Σοβαρά προβλήματα από τις έντονες βροχοπτώσεις στο Νομό Άρτας Άρτα: Σοβαρά προβλήματα από τις έντονες βροχοπτώσεις στο Νομό Άρτας | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Σοβαρά προβλήματα από τις έντονες βροχοπτώσεις στο Νομό Άρτας

Άρτα: Σοβαρά προβλήματα από τις έντονες βροχοπτώσεις στο Νομό Άρτας
Σοβαρά προβλήματα δημιούργησαν χθες οι έντονες βροχοπτώσεις στο Νομό Άρτας που σημειώθηκαν στην περιοχή από το πρωί.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, στο Δήμο Αρταίων και στην είσοδο της πόλης, από την παλιά εθνική οδό προς Αγρίνιο, υπερχείλισαν δύο ρέματα με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν σπίτια, επιχειρήσεις, καλλιέργειες και να διακοπεί η κυκλοφορία των αυτοκινήτων.

Επί ποδός βρίσκονταν τα συνεργεία του δήμου και η Πυροσβεστική, προκειμένου να ανακόψουν τα ορμητικά νερά αλλά και να καθαρίσουν τα φερτά υλικά και ξύλα από τα γεφύρια.

Στα ορεινά χωριά του Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη, η κακοκαιρία δημιούργησε προβλήματα σε όλο το επαρχιακό δίκτυο. 

Ο δήμαρχος Περικλής Μίγδος, ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, πως σε πολλά σημεία έγιναν καθιζήσεις του οδοστρώματος, υπήρχαν καταπτώσεις βράχων, ξεριζώθηκαν δένδρα, ενώ η υπερχείλιση μικρών ρεμάτων της περιοχής κατέστρεψε καλλιέργειες, χωράφια ακόμη και γεφύρια.
Να σημειωθεί πως οι προσπάθειες να καθαριστούν όλα τα οδικά δίκτυα από τα προβλήματα που δημιούργησαν τα έντονα καιρικά φαινόμενα, συνεχίστηκαν μέχρι τα ξημερώματα από τους εργαζόμενους του Δήμου Γ. Καραϊσκάκη.
Οι μεγαλύτερες προσπάθειες, όπου υπήρξαν και τα μεγαλύτερα προβλήματα επικεντρώθηκαν με επιτυχία στα οδικά δίκτυα Ελάτης, Καστανιάς, Ρετσιανών, Διχομοιρίου, Τυμπά, Πέρα Καλεντίνης και Άνω Καλεντίνης.
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Σοβαρά προβλήματα από τις έντονες βροχοπτώσεις στο Νομό Άρτας
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 8797161232885499664
Σχόλια
item