Γιάννενα: Αγώνες Τεχνικής κολύμβησης στα Γιάννενα Γιάννενα: Αγώνες Τεχνικής κολύμβησης στα Γιάννενα | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Αγώνες Τεχνικής κολύμβησης στα Γιάννενα

Γιάννενα: Αγώνες Τεχνικής κολύμβησης στα Γιάννενα

Ο Κολυμβητικός Όμιλος Ιωαννίνων διοργανώνει για δεύτερη φορά πανελλαδικά διεθνής διασυλλογικούς αγώνες Τεχνικής κολύμβησης με την επωνυμία 2 nd CHRISTMAS INTERNATIONAL FINSWIMMING CUP IOANNINA 2019, στο κλειστό κολυμβητήριο της πόλης, στις 21 κ΄ 22 Δεκεμβρίου 2019. 

Στους αγώνες θα συμμετάσχουν 30 ομάδες από πόλεις της Ελλάδος και της Ευρώπης με πάνω από 350 αθλητές. 

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν το... Σάββατο το πρωϊ 21 Δεκεμβρίου στις 10:00 και θα λήξουν το μεσημέρι της Κυριακής 22 Δεκεμβρίου στις 13:00. Το απόγευμα του Σαββάτου και ώρα 17:10 θα λάβει χώρα η τελετή έναρξης των αγώνων. 

Οι αγώνες αυτοί αποτελούν ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα στο χώρο της Τεχνικής κολύμβησης στην πόλη μας αλλά και για το σύνολο της ελληνικής επικράτειας οι οποίοι υλοποιούνται με την βοήθεια των χορηγών που κάθε φορά αποφασίζουν να στηρίζουν τέτοια αθλητικά γεγονότα. 

Καλούμε τους φίλους του αθλήματος να μας τιμήσουν με την παρουσία τους και να ενισχύσουν την προσπάθεια των αθλητών και να ζήσουν ένα αθλητικό πανόραμα από το πιο εντυπωσιακό άθλημα του υγρού στίβου σε ένα χριστουγεννιάτικο εορταστικό κλίμα. 

Η είσοδος στο χώρο του κολυμβητηρίου για το κοινό θα είναι ελεύθερη κατά την διάρκεια των αγώνων.
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Αγώνες Τεχνικής κολύμβησης στα Γιάννενα
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 2837247522516572898
Σχόλια
item