Άρτα: ΒΙΚΥ ΒΑΣΙΛΑΚΗ - «Πληγή το παρεμπόριο για την Άρτα» Άρτα: ΒΙΚΥ ΒΑΣΙΛΑΚΗ - «Πληγή το παρεμπόριο για την Άρτα» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: ΒΙΚΥ ΒΑΣΙΛΑΚΗ - «Πληγή το παρεμπόριο για την Άρτα»

                       Άρτα: ΒΙΚΥ ΒΑΣΙΛΑΚΗ - «Πληγή το παρεμπόριο για την Άρτα»
Το πρόβλημα του παρεμπορίου μετέφερε στο Δημοτικό Συμβούλιο η δημοτική σύμβουλος ΒΙΚΥ ΒΑΣΙΛΑΚΗ, λέγοντας τα παρακάτω:
Τα τελευταία χρόνια το παρεμπόριο στην πόλη της Άρτας και στα δημοτικά διαμερίσματα, αποτελεί πλέον γάγγραινα για την τοπική αγορά και την τοπική οικονομία.
Όμως αυτή η  μάστιγα δεν κρατάει μόνο σε ομηρεία το νόμιμο εμπόριο, δεν χάνει το κράτος μόνο φόρους, αλλά πλήττονται και οι ίδιοι οι καταναλωτές, από την ποιότητα των προϊόντων που διακινούνται.
Διότι πρόκειται περί παραποιημένων προϊόντων και «μαϊμού», προϊόντων κι αν είναι τρόφιμα, δεν είναι καθόλου ασφαλή και ελεγμένα για την υγεία τους.
Αυτή η πληγή κ. Δήμαρχε πρέπει να εκλείψει με κάθε τρόπο, διότι η τοπική οικονομία φθίνει συνεχώς τα χρόνια της κρίσης και πολλές επιχειρήσεις της περιοχής μας έχουν βάλει λουκέτο, εξαιτίας και αυτής της πλευράς της οικονομίας, της λεγόμενης παραοικονομίας.
Δεκάδες οχήματα κυκλοφορούν ανεξέλεγκτα, με παράνομα εμπορεύματα, δεκάδες είναι κι εκείνοι οι περιφερόμενοι πωλητές που προσφέρουν την πραμάτεια τους, ακόμη και στις προσόψεις καταστημάτων με τον ίδιο αντικείμενο.
Σας ερωτώ κ. Δήμαρχε, στις προσθέσεις σας είναι η αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος και με ποιο τρόπο;
Η Δημοτική Αστυνομία μπορεί να αναλάβει αυτό το έργο;
epirusblog.gr
5 of 5
                       
Άρτα: ΒΙΚΥ ΒΑΣΙΛΑΚΗ - «Πληγή το παρεμπόριο για την Άρτα»
epirusblog.gr
5 of 5
                       
Αρτα 5115764415340697178
Σχόλια
item