Άρτα: Λέσχη μοντελιστών Άρτας....Φεύγει μία χρονιά γεμάτη επιτυχίες

Άρτα: Λέσχη μοντελιστών Άρτας....Φεύγει μία χρονιά γεμάτη επιτυχίες
Ήταν μια πραγματικά επιτυχημένη χρονιά για τη Λέσχη Μοντελιστών Άρτας και τα μέλη της αποχαιρετούν το 2019 μeτο εξής δελτίο τύπου: “Με τον καλύτερο τρόπο για τον Σύλλογό μας ολοκληρώθηκε το 2019 που φεύγει σε λίγες ήμερες. 
Μια χρονιά που ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο και την 1η έκθεση μοντελισμού που διοργανώθηκε ποτέ στην πόλη μας τον Φεβρουάριο έρχεται να κλείσει με 10 διεθνείς διακρίσεις που απέσπασαν τα μέλη του συλλόγου σε Ρωσία και Σερβία. 
Πριν δύο εβδομάδες, στην πόλη Tula της Ρωσίας, οι μικροί μοντελιστές του συλλόγου απέσπασαν τρία μετάλλια στις κατηγορίες των Juniors (κάτω των 13 ετών)
Συγκεκριμένα βραβεύτηκαν οι: Καραμπίκας Χρήστος – Ασημένιο μετάλλιο. Κιτσαντά Κλειώ – Χάλκινο μετάλλιο. Τζουρμανάς Στέφανος – Χάλκινο μετάλλιο.
To περασμένο σαββατοκύριακο,14-15 Δεκεμβρίου, αντιπροσωπεία του συλλόγου βρέθηκε στο Βελιγράδι ώστε να παραστεί στο 12ο New Years Cup που διοργανώνει ο μοντελιστικός σύλλογος της πόλης στο πανέμορφο μουσείο της αεροπορίας στο Διεθνές Αεροδρόμιο Nicola tTesla
Ανάμεσα σε συλλόγους και μοντελιστές από 15 χώρες της Ευρώπης
(Σερβια, Ιταλια, Γερμανια, Τσεχια, Σλοβακια, Σλοβενια, Βοσνια Ερζεγοβινη, Βουλγαρια, Πολωνια,Ρουμανια, Πορτογαλια,Ρωσια, Κροατια, Σκοπια, Ουγγαρια) η Λέσχη Μοντελιστών Άρτας, απέσπασε 7 διακρίσεις συνολικά. 
Πιο αναλυτικά ο Στρομπούλας Σπύρος 3 χρυσά μετάλλια και το βραβείο Best of Show (καλύτερο έκθεμα της διοργάνωσης) Μάτος Γεώργιος 1 Ασημένιο και 1 Χάλκινο μετάλλιο και ο μικρός Τζαδήμας Ευάγγελος Ασημένιο μετάλλιο.
Πλέον όλη η προσοχή στρέφεται στην προετοιμασία του 2ου Arta Scale Model Show που ξεκινά στις 31 Ιανουαρίου 2020 στο Επιμελητήριο και θα προσελκύσει επισκέπτες από όλη την Ελλάδα αλλά και περισσότερες απο 10 χώρες του εξωτερικού. 

Λόγω προβλήματος στα διαθέσιμα δωμάτια στο κέντρο της πόλης, το Arta Scale Model Show θα πραγματοποιηθεί μια εβδομάδα νωρίτερα από την αρχική ημερομηνία ώστε να μην ταλαιπωρηθούν οι επισκέπτες από τις συνεχείς μετακινήσεις”.
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Λέσχη μοντελιστών Άρτας....Φεύγει μία χρονιά γεμάτη επιτυχίες
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 4527749370518740342
item