Νίνα Λότσαρη: Το απίστευτο περιστατικό με σύντροφο που την ζήλευε πολύ! "Με πέταξε έξω από..." Νίνα Λότσαρη: Το απίστευτο περιστατικό με σύντροφο που την ζήλευε πολύ! "Με πέταξε έξω από..." | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Νίνα Λότσαρη: Το απίστευτο περιστατικό με σύντροφο που την ζήλευε πολύ! "Με πέταξε έξω από..."

Νίνα Λότσαρη: Το απίστευτο περιστατικό με σύντροφο που την ζήλευε πολύ!
"Με πέταξε έξω από..." Η Νίνα Λότσαρη αποκάλυψε το απίστευτο περιστατικό με σύντροφο που την ζήλευε πολύ! Δεν θα πιστέψετε την συμπεριφορά του απέναντί της.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η γνωστή showwoman, μίλησε τόσο για την προσωπική της ζωή, όσο και την επαγγελματική και αποκάλυψε τα πάντα για τις πλαστικές και τους συντρόφους της!
Έχω πειράξει λίγο τη μύτη μου, τίποτα άλλο. Δυστυχώς ή ευτυχώς μου έδωσε μια γονιδιακή υπερβολή ο Θεός. Μικρή είχα έντονα μήλα και δεν τα ήθελα και μου έλεγαν για τα χείλη μου ότι μοιάζω σαν παπί», η ίδια νιώθει ευτυχισμένη στα 45 και συνεχίζει...
«Έχω πάρει απόφαση από κούνια ότι είμαι τραγουδίστρια – ηθοποιός – χορεύτρια – περφόμερ. Παλαιότερα μου έλεγαν ότι έχω κάνει παντού πλαστικές και ότι δεν γεννήθηκα έτσι, γεννήθηκα κάπως αλλιώς. 
Προχωρούσα στο δρόμο, ήταν μια ουρά από αυτοκίνητα, με φλέρταρε κάποιος κι έγινε καραμπόλα. 
Με έχει πετάξει άνδρας από το αυτοκίνητο από τη ζήλια του. Ζήλευε και τον ίσκιο μου. Δεν έχω υπάρξει άπιστη στις σχέσεις μου, σε απλό φλερτ, ναι. Πολύ πιθανό να με έχουν απατήσει.
Με φλέρταρε ένας γιατρός και όταν είδε ότι δεν ανταποκρίνομαι στο φλερτ του, μου χάραξε το αυτοκίνητο. Εννοείται ότι λέω την ηλικία μου, είμαι 45 και γουστάρω πολύ».
epirusblog.gr
5 of 5
Νίνα Λότσαρη: Το απίστευτο περιστατικό με σύντροφο που την ζήλευε πολύ! "Με πέταξε έξω από..."
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 925897757125331132
Σχόλια
item