Άρτα: «Ορίζοντες Ηπείρου» - «Η Άρτα το χειμώνα πνίγεται, το καλοκαίρι διψάει…» Άρτα: «Ορίζοντες Ηπείρου» - «Η Άρτα το χειμώνα πνίγεται, το καλοκαίρι διψάει…» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: «Ορίζοντες Ηπείρου» - «Η Άρτα το χειμώνα πνίγεται, το καλοκαίρι διψάει…»

Άρτα: «Ορίζοντες Ηπείρου» - «Η Άρτα το χειμώνα πνίγεται, το καλοκαίρι διψάει…»

Με τη Δήμαρχο του Δήμου Νικολάου Σκουφά, κα Ροζίνα Βαβέτση, συναντήθηκε σήμερα (Τρίτη 24/12), ο Περιφερειακός Σύμβουλος της παράταξης «Ορίζοντες Ηπείρου» κ. Ευστάθιος Νάνος, ώστε να ενημερωθεί για τις ζημιές που υπέστη ο Δήμος από τις έντονες βροχοπτώσεις της περασμένης Κυριακής.

Ταυτόχρονα ο κ. Νάνος ενημερώθηκε και για τις προσπάθειες που καταβάλει ο Δήμος Νικολάου Σκουφά να αποκατασταθούν οι βλάβες, αλλά και για τις ενέργειες που έχουν γίνει ώστε να κηρυχθεί ο Δήμος σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.
Μετά το τέλος της συνάντησης, ο κ. Νάνος, εξέφρασε την απορία του αλλά και την ενόχλησή του για το γεγονός ότι η Περιφέρεια δεν έχει κινητοποιηθεί ακόμη στο βαθμό που όφειλε, αλλά και για το ότι ακόμη δεν έχει αποδεχτεί το αίτημα του Δήμου Νικολάου Σκουφά να κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, τη στιγμή που οι καταστροφές είναι δεδομένες και πολύ μεγάλες. 

Σε δήλωσή του τονίζει χαρακτηριστικά«Στην αρχή της θητείας μας, ο επικεφαλής της παράταξής μας κ. Σπύρος Ριζόπουλος, ζήτησε συζήτηση για τον επανασχεδιασμό της στρατηγικής της Πολιτικής Προστασίας. 

Η συζήτηση δεν έγινε ποτέ. Αντίθετα απουσών όλων των παρατάξεων, η συζήτηση πραγματοποιήθηκε μόνο μεταξύ του Περιφερειάρχη και του κομματικού του προϊσταμένου, του Γ.Γ της Πολιτικής Προστασίας, όταν ο τελευταίος επισκέφτηκε την Ήπειρο. 

Τα νέα δεδομένα εξετάστηκαν από δύο ανθρώπους οι οποίοι δεν έλαβαν υπόψη τους την πραγματικότητα στην περιοχή μας, κι έτσι όταν το χειμώνα η Άρτα πνίγεται, το καλοκαίρι δεν έχει νερό να πιει».
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: «Ορίζοντες Ηπείρου» - «Η Άρτα το χειμώνα πνίγεται, το καλοκαίρι διψάει…»
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 4636772518117000793
Σχόλια
item