Άρτα: Αποκατάσταση οδικού δικτύου Άνω Καλεντίνη-Ι.Μ. Ροβέλιστας Άρτα: Αποκατάσταση οδικού δικτύου Άνω Καλεντίνη-Ι.Μ. Ροβέλιστας | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Αποκατάσταση οδικού δικτύου Άνω Καλεντίνη-Ι.Μ. Ροβέλιστας


Άρτα: Αποκατάσταση οδικού δικτύου Άνω Καλεντίνη-Ι.Μ. Ροβέλιστας
Το πνεύμα συνεργασίας και οι συντονισμένες ενέργειες από την Περιφέρεια Ηπείρου (Περιφερειακή Ενότητα Άρτας) και τον Δήμο Γεωργίου Καραϊσκάκη, δίνουν λύσεις σε πολλά από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι περιοχές του Δήμου.

Στην αποκατάσταση του οδικού δικτύου Άνω Καλεντίνη - Πλακουτσέϊκα - Ιερά Μονή Ροβέλιστας, τόσο η εκτέλεση έργου από την Περιφέρεια Ηπείρου, όσο και οι παρεμβάσεις έργων από τον Δήμο Γεωργίου Καραϊσκάκη βελτίωσαν σημαντικά την συγκεκριμένη οδική σύνδεση, δίνοντας την δυνατότητα προσβασιμότητας και καλύτερης μετακίνησης στους κατοίκους της περιοχής (αγρότες, κτηνοτρόφους, ελεύθερους επαγγελματίες, συνταξιούχους) αλλά και στους διερχόμενους οδηγούς - επισκέπτες του Μοναστηριού.

Μέσα από την βελτίωση του συγκεκριμένου οδικού δικτύου θα δοθεί η δυνατότητα συγκράτησης του ενεργού δυναμικού, τόσο των αγροτών καλλιεργητών της γης, όσο και των κτηνοτρόφων και ταυτόχρονα θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις ανάδειξης της περιοχής, μιας και ένας εκ των προορισμών της διαδρομής είναι το Μοναστήρι της Ροβέλιστας και μάλιστα μέσω της Άνω Καλεντίνης, έδρας του Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη.
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Αποκατάσταση οδικού δικτύου Άνω Καλεντίνη-Ι.Μ. Ροβέλιστας
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 7342443112646620810
Σχόλια
item