Μαρία Κορινθίου: Αυτά είναι τα Χριστούγεννα που δεν θα ξεχάσει ποτέ!

Μαρία Κορινθίου: Αυτά είναι τα Χριστούγεννα που δεν θα ξεχάσει ποτέ! | tlife.gr
Δέκα αγαπημένα πρόσωπα περιγράφουν στο περιοδικό People τα περίεργα και τα ευτράπελα που τους έχουν συμβεί τις ημέρες των εορτών. 
Στιγμές που δεν θα ξεχάσουν ποτέ. Ανάμεσά τους και η Μαρία Κορινθίου, η οποία μίλησε για τα Χριστούγεννα που θα μείνουν για πάντα χαραγμένα στην καρδιά και το μυαλό της.
«Ένα από τα μεγάλα όνειρα της ζωής μου από μικρό παιδί ήταν να πάω στην Αμερική. Στα 18 μου πήρα την απόφαση να φύγω και να πάω για σπουδές στη Βοστώνη. Η αλλαγή της χιλιετίας συνέπεσε με την περίοδο των φοιτητικών μου χρόνων. 
Εκείνη τη χρονιά λοιπόν, το 1999, ξεκινήσαμε μια παρέα από τη Βοστώνη να ταξιδέψουμε για τις γιορτές στη Νέα Υόρκη. Οι δυο αυτές πόλεις απέχουν περίπου τέσσερις ώρες. Αν ένα μέρος είναι γνωστό για τα Χριστούγεννα, αυτό είναι η Νέα Υόρκη.
Σκέψου λοιπόν ότι όλα ήταν ακόμη πιο φαντασμαγορικά με αφορμή το millennium. Θυμάμαι έντονα αυτό το ταξίδι καθώς ήμουν εκστασιασμένη. 

Μπορεί να είχε πάρα πολύ κόσμο στους δρόμους και να έκανε απίστευτο κρύο αλλά ήταν υπέροχα τα Χριστούγεννα εκεί. 

Στην Times Square όλοι γιόρταζαν. Χόρευαν και κρατούσαν καραμούζες. Κάτι που μου έχει μείνει έντονα στο μυαλό είναι η εικόνα των δρόμων. Ήταν όλοι κλειστοί. 

Στη Λεωφόρο Broadway μάλιστα έβγαιναν ατμοί και όλα ήταν μαγικά. Το όλο σκηνικό έμοιαζε να είναι βγαλμένο από ταινία. Αυτές λοιπόν είναι οι γιορτές που έχουν μείνει χαραγμένες στη μνήμη μου πολύ έντονα».
epirusblog.gr
5 of 5
Μαρία Κορινθίου: Αυτά είναι τα Χριστούγεννα που δεν θα ξεχάσει ποτέ!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4638125823729360788
item