Πρέβεζα: Δύο νέα περιστατικά επίθεσης σκύλων σε πολίτες Πρέβεζα: Δύο νέα περιστατικά επίθεσης σκύλων σε πολίτες | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Δύο νέα περιστατικά επίθεσης σκύλων σε πολίτες

Πρέβεζα: Δύο νέα περιστατικά επίθεσης σκύλων σε πολίτες
Το θέμα με τα αδέσποτα και δη της επίθεσης σε πολίτες, ειδικά τις τελευταίες μέρες βρίσκεται στο επίκεντρο συζητήσεων από μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών της Πρέβεζας.

Δεν θα ήταν υπερβολή, αν λέγαμε πως σχεδόν σε καθημερινή βάση, καταγράφονται και πληροφορούμαστε νέα περιστατικά επίθεσης σκύλων σε πολίτες.

Ενώ, δεν είναι λίγοι εκείνοι που έπειτα από επίθεση σκύλου έχουν μεταφερθεί με τραύματα στο νοσοκομείο. 

Σήμερα μάλιστα, συνέβησαν δύο νέα περιστατικά, το ένα τα ξημερώματα στην Λ.Ειρήνης, στο ύψος του κυκλικού κόμβου στο Κηποθέατρο και το άλλο, πριν από λίγες ώρες στην περιοχή του Κολυμβητηρίου, όπου για ακόμα μία φορά θύμα ήταν δικυκλιστής. 

Για δύο όμως πράγματα θεωρώ πως είναι κοινά αποδεκτά. 

1) Οι δημότες, δεν φταίνε σε τίποτα να φοβούνται να διανύσουν (κυρίως την περιοχή της Κυανής ακτής), είτε περπατώντας είτε σε δίκυκλο, αρκετοί μάλιστα κρατούν και ραβδιά, προκειμένου να προστατεύσουν τους εαυτούς τους.

2) Τα ίδια τα αδέσποτα, δεν ευθύνονται για την κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει, ειδικά αν λάβουμε υπόψη, τη πείνα και άλλους παράγοντες. 

Το ζήτημα με τα αδέσποτα αποτελεί πληγή για την νέα δημοτική αρχή η οποία το θέμα αυτό το κληρονόμησε από τους προηγούμενους και οι προηγούμενοι από τους προηγούμενους και πάει λέγοντας. 

Θα πρέπει όμως, να υπάρξει ανάληψη πρωτοβουλίας και  πολιτικού κόστους αν θέλετε, προκειμένου να λυθεί το θέμα με τα αδέσποτα, έτσι ώστε οι πολίτες να αισθάνονται ασφαλείς και βεβαίως να μην έχουμε περιστατικά επίθεσης και από την άλλη, η πολιτεία να βρει λύση για αυτά τα ζώα (στείρωση κτλ) 

Τα έχουμε πει τα έχουμε γράψει ουκ ολίγες φορές. Πάντως, και σήμερα είχαμε δύο νέα περιστατικά επίθεσης σκύλων σε βάρος πολιτών. 

Θα πρέπει να εξευρεθεί άμεσα λύση. 
epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Δύο νέα περιστατικά επίθεσης σκύλων σε πολίτες
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 2698978937600937512
Σχόλια
item