Γιάννενα: Επιτέλους ...Πιο ωραία από ποτέ είναι στολισμένη η πόλη μας φέτος Γιάννενα: Επιτέλους ...Πιο ωραία από ποτέ είναι στολισμένη η πόλη μας φέτος | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Επιτέλους ...Πιο ωραία από ποτέ είναι στολισμένη η πόλη μας φέτος

Γιάννενα: Επιτέλους ...Πιο ωραία από ποτέ είναι στολισμένη η πόλη μας φέτος

Πιο ωραία από ποτέ είναι στολισμένη η πόλη μας φέτος και στο κέντρο της αλλά και στις άλλες πλατείες της, ακόμη και περιφερειακά. 

Αν και -όπως προαναφέραμε- δεν υπάρχουν εκείνες οι δράσεις που έχουν άλλες πόλεις, εδώ η ατμόσφαιρα αγκαλιάζει  ολόκληρη την πόλη και όχι μόνο έναν συγκεκριμένο χώρο.

Τώρα μάλιστα που στην κεντρική πλατεία αποκαταστάθηκαν οι σπασμένες πλάκες, μπήκε το καρουσέλ, το μικρό τρενάκι, τα καλαμπόκια και το "μαλλί της γριάς" μαζεύεται περισσότερος κόσμος, αποκτά ζωή και τα παιδιά χαίρονται παραπάνω. 

Αν είχε και δυο - τρία όμορφα σπιτάκια με ένα ζεστό κρασί ή μια μικρή  χριστουγεννιάτικη αγορά θα ήταν ακόμη καλύτερα.

Ίσως του χρόνου, αν η πρόθεση της Δημοτικής Αρχής είναι να δημιουργήσει κάτι ξεχωριστό μέσα στον -ήπιο πια- χειμώνα χωρίς να  χρειάζεται ιδιαίτερη οργάνωση και πολύ κόσμο για να στηρίξει χωριά τύπου «Ονειρούπολης» ή «Μύλου των ξωτικών» που όπως αποδείχτηκε δεν "πιάνουν" στον τόπο μας.

Αν όμως γίνεται κάτι πρέπει να γίνεται σωστά και πολιτισμένα.Το σταντ με τις λινάτσες, τα νάυλον και τους τσίγκους, για παράδειγμα, έρχεται από προηγούμενες δεκαετίες και δεν έχει θέση σε κέντρο πρωτεύουσας πόλης του 2020. Κάποιες προδιαγραφές (ακόμη  και υγείας) πρέπει να τηρούνται…

Αλλά και πλάκες που απέμειναν και πετάχτηκαν παραπέρα, τι ακριβώς θέλουν να πουν;


 Το ...προπολεμικό σταντ για καλαμπόκια

 ...και οι πεταμένες πλάκες

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Επιτέλους ...Πιο ωραία από ποτέ είναι στολισμένη η πόλη μας φέτος
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 6969648889636754552
Σχόλια
item