Με επιτυχία η εκδήλωση «Το κοινωνικό στίγμα και η αναπηρία» Με επιτυχία η εκδήλωση «Το κοινωνικό στίγμα και η αναπηρία» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Με επιτυχία η εκδήλωση «Το κοινωνικό στίγμα και η αναπηρία»


Με επιτυχία και με μεγάλη προσέλευση κόσμου πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 7 Δεκεμβρίου στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Άρτας, η εκδήλωση με θέμα «Το κοινωνικό στίγμα και η αναπηρία-Διαχρονικές και σύγχρονες προκλήσεις» που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων και Φίλων Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες, «αγκαλιά».

Στην εκδήλωση που διοργανώθηκε με την ευκαιρία της ανάδειξης της παγκόσμιας ημέρας για τα άτομα με αναπηρία στις 3 Δεκεμβρίου και είχε ως θέμα «Το κοινωνικό στίγμα και η αναπηρία-Διαχρονικές και σύγχρονες προκλήσεις» μίλησαν η κα Μαρία – Ειρήνη Μάνθου ψυχολόγος του ΚΔΗΦ «αγκαλιά», η κα Κικιώνη Αγάθη, κοινωνική λειτουργός του ΚΔΗΦ «αγκαλιά», ο κ. Καλαμπόκης Γεώργιος, ψυχίατρος και επιστημονικός υπεύθυνος του ΚΔΗΦ «αγκαλιά», και ο κ.Περιτογιάννης Βάιος ψυχίατρος και επιστημονικός υπεύθυνος της κινητής μονάδας ψυχικής υγείας Ιωαννίνων – Θεσπρωτίας. 

Τη σημασία της ημέρας των ατόμων με αναπηρία ανέδειξε ο επίτιμος πρόεδρος της «αγκαλιάς», κ. Ηλίας Κοίλιας και το συντονισμό είχε η αντιπρόεδρος του συλλόγου «αγκαλιά», κα Άννα Μαρία Κουτρούμπα

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιώτατος μητροπολίτης Άρτης, κ.κ. Καλλίνικος, ο οποίος κήρυξε και την έναρξη των εργασιών, η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ κα Γεροβασίλη Όλγα, ο βουλευτής ΚΙΝΑΛ Γκόκας Χρήστος, ο πρώην δήμαρχος Νικολάου Σκουφά και γενικός γραμματέας ΕΔΣΝΑ Ευστάθιος Γιαννούλης, ο αντιδήμαρχος Αρταίων Λιόντος Νικόλαος, ο πρόεδρος τοπικού συμβουλίου του Δήμου Αρταίων Καραμπίνας Αντώνιος, ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Φίλων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες» Αγία Θεοδώρα», Χαράλαμπος Μπίζας, ο προεδρος του ΠΑΣΥΣΕΚ κος Χαλάστρας Δημήτριος και ο πρόεδρος του ιατρικού συλλόγου κος Χαρμπης Ευαγγελος και πλήθος κόσμου. 

Το καλωσόρισμα στους παρευρισκομένους έκανε ο πρόεδρος της «αγκαλιάς», Αλέξανδρος Γεωργοδήμος.
epirusblog.gr
5 of 5
Με επιτυχία η εκδήλωση «Το κοινωνικό στίγμα και η αναπηρία»
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 489771553492846593
Σχόλια
item