Άρτα: Στον Αμμότοπο η δομή φιλοξενίας προσφύγων Άρτα: Στον Αμμότοπο η δομή φιλοξενίας προσφύγων | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Στον Αμμότοπο η δομή φιλοξενίας προσφύγων


Άρτα: Στον Αμμότοπο η δομή φιλοξενίας προσφύγων
Την θέση «Κρεκούκια» Αμμοτόπου υποδεικνύει για την δημιουργία δομής φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών στην Άρτα, η Γενική Γραμματεία Μεταναστευτικής Πολιτικής, Υποδοχής και Ασύλου.

Με έγγραφο που απέστειλε στο Δήμο Αρταίων αναφέρει ότι ζητά 80 από τα 300 στρέμματα, στα οποία σχεδιάζεται η δημιουργία Επιχειρηματικού Πάρκου, προκειμένου να τοποθετήσει οικίσκους για την φιλοξενία.

Η πρώτη αντίδραση ήρθε μέσα από λαϊκή συνέλευση στον Αμμότοπο, η οποία είπε «όχι», διατυπώνοντας την άποψη ότι αν λειτουργήσει Κέντρο Φιλοξενίας, δεν πρόκειται να δημιουργηθεί ποτέ Βιοτεχνικό Πάρκο.

Συνεδριάζει εκτάκτως το Δημοτικό Συμβούλιο Αρταίων

Συνεδριάζει την Παρασκευή, 3 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 18:00 μ.μ, εκτάκτως το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αρταίων για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στο μοναδικό θέμα της ημερήσιας διάταξης σχετικά με την «Λειτουργία δομής φιλοξενίας προσφύγων στο Επιχειρηματικό πάρκο του Δήμου Αρταίων».

Στην συνεδρίαση έχουν κληθεί να παραστούν οι Βουλευτές του Νομού Άρτας, ο Περιφερειάρχης Ηπείρου, ο Αντιπεριφερειάρχης Άρτας, τα Μέλη Δημοτικού Συμβουλίου, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι, ο Πρόεδρος και μέλη της Τοπ. Κοινότητας Αμμοτόπου, η Διεύθυνση Αστυνομίας Άρτας, το Επιμελητήριο Άρτας, ο Διοικητής Στρατοπέδου «Τχη (ΠΒ) Κωνσταντίνου Βερσή», η Πυροσβεστική Υπηρεσία Άρτας, ο Εμπορικός Σύλλογος Άρτας, ο Ιατρικός Σύλλογος Άρτας, το ΤΕΕ - Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας - Περιφερειακό Τμήμα Ηπείρου, ο Δικηγορικός Σύλλογος Άρτας, ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Άρτας, η Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας Δήμου Αρταίων και η Πρωτοβουλία Αρτινών Δημοτών.
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Στον Αμμότοπο η δομή φιλοξενίας προσφύγων
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 7457367339685060038
Σχόλια
item