Άρτα: Επίσκεψη Μουσικού Σχολείου Άρτας στο οικοτροφείο «Αίολος» Άρτα: Επίσκεψη Μουσικού Σχολείου Άρτας στο οικοτροφείο «Αίολος» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Επίσκεψη Μουσικού Σχολείου Άρτας στο οικοτροφείο «Αίολος»

Άρτα: Επίσκεψη Μουσικού Σχολείου Άρτας στο οικοτροφείο «Αίολος»
Την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου ολοκληρώθηκε ο κύκλος των δράσεων που υλοποιήθηκαν από το Μουσικό Σχολείο Άρτας με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα ατόμων με αναπηρία (3 Δεκεμβρίου), με την επίσκεψη των μαθητών στο οικοτροφείο «Αίολος». 


Η συνεργασία με το οικοτροφείο είχε ξεκινήσει στα μέσα Νοεμβρίου με την φιλοξενία στο χώρο του σχολείου της εξαιρετικά ενδιαφέρουσας έκθεσης με τον τίτλο «Παρόντες».

Ακολούθησε η επίσκεψη ψυχολόγων και κοινωνικών λειτουργών δομών της πόλης μας και η υλοποίηση δράσεων σε σχέση με την αναπηρία και την ψυχική ασθένεια. Οι δράσεις κορυφώθηκαν με τη συμμετοχή του Μουσικού Σχολείου στη κοινή δράση των δομών Αμεα στις 3 του Δεκέμβρη του 2019.

Την περασμένη Παρασκευή η Α’ και Β’ Λυκείου του σχολείου επισκέφτηκε το οικοτροφείο, όπου τα παιδιά έψαλαν κάλαντα των Χριστουγέννων και τραγούδησαν κάποια κομμάτια που είχαν ετοιμάσει. 

Στη συνέχεια ανταποκρίθηκαν στο όμορφο κάλεσμα των ενοίκων και για άλλα κάλαντα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, τα οποία τραγουδήθηκαν από όλους μαζί.

Η σχέση του Μουσικού Σχολείου με το οικοτροφείο «Αίολος» έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετά χρόνια και γι’ αυτό το ΜΣΑ ευχαριστεί τους υπεύθυνους της δομής. 


Επίσης, ευχαριστεί από καρδιάς τους εργαζόμενους και τους ενοίκους του οικοτροφείου «Αίολος» για τη ζεστή φιλοξενία και τους μαθητές για τη διάθεση να είναι ενεργοί πολίτες και να συμβάλλουν στη σχέση που έχει αναπτύξει το σχολείο με όλες τις δομές της περιοχής, που έχουν ως αντικείμενο τη φροντίδα των ατόμων με αναπηρία.
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Επίσκεψη Μουσικού Σχολείου Άρτας στο οικοτροφείο «Αίολος»
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 2211259977979839126
Σχόλια
item