Θεσπρωτία: Μαθητές/τριες στην Αστυνομία Θεσπρωτίας... Θεσπρωτία: Μαθητές/τριες στην Αστυνομία Θεσπρωτίας... | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Θεσπρωτία: Μαθητές/τριες στην Αστυνομία Θεσπρωτίας...

Θεσπρωτία: Μαθητές/τριες στην Αστυνομία Θεσπρωτίας...
Μαθητές/τριες στην Αστυνομία Θεσπρωτίας... Μην πάει το μυαλό σας στο κακό... Όχι. Για καλό ήταν εκεί... 

Έδωσαν και πήραν χαρά οι μαθητές του δημοτικού σχολείου Συβότων, που επισκέφθηκαν για εκπαιδευτικούς λόγους το Αστυνομικό Μέγαρο Θεσπρωτίας. 

Συνομίλησαν με το προσωπικό, ενημερώθηκαν για το πως να χρησιμοποιούν το διαδίκτυο και γέμισαν οι χώροι του κτιρίου από την παιδική αύρα. Από παιδική ευαισθησία και τρυφερότητα. Και ανταπέδωσαν οι αστυνομικοί τη δική τους ευαισθησία και τρυφερότητα.

Μάλιστα σε ανάρτησή τους σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης έγραψαν: "Ο διευθυντής και το προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσπρωτίας υποδέχτηκαν στο Αστυνομικό Μέγαρο μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Συβότων, στο πλαίσιο εκπαιδευτικής τους εκδρομής. 

Οι μικροί μας φίλοι είχαν τη δυνατότητα να ξεναγηθούν στις υπηρεσίες που στεγάζονται στο Αστυνομικό Μέγαρο, να ενημερωθούν για το επάγγελμα του αστυνομικού καθώς και να παρακολουθήσουν διάλεξη σχετικά με την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο. 

Τους ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψή τους! 
Είμαστε πάντα δίπλα τους!". 
epirusblog.gr
5 of 5
Θεσπρωτία: Μαθητές/τριες στην Αστυνομία Θεσπρωτίας...
epirusblog.gr
5 of 5
Ήγουμενίτσα 8574557439529160858
Σχόλια
item