Γιάννενα: Το Μέκειο Οικοτροφείο άνοιξε τις πόρτες του Γιάννενα: Το Μέκειο Οικοτροφείο άνοιξε τις πόρτες του | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Το Μέκειο Οικοτροφείο άνοιξε τις πόρτες του

Γιάννενα: Το Μέκειο Οικοτροφείο άνοιξε τις πόρτες του
Ήταν αρκετό, όπως φαίνεται, να γίνει το πρώτο βήμα πριν από δύο περίπου χρόνια για το Μέκειο Οικοτροφείο, ώστε και το μοναδικής αρχιτεκτονικής κτήριο να διασωθεί, αλλά και να δοθεί μία διέξοδος στην μελλοντική του αξιοποίηση.  
Το πρωί της Κυριακής, το Μέκειο Οικοτροφείο υποδέχθηκε στο εσωτερικό του μία χριστουγεννιάτικη γιορτή, κυρίως όμως άνοιξε τις πόρτες του, για δεκάδες άτομα, που
είχαν έτσι την ευκαιρία να περιηγηθούν στο κτήριο και να λάβουν μέρος στη Γιορτή του δένδρου των Χριστουγέννων και στο μπαζάρ χριστουγεννιάτικων στολιδιών.
Η χορωδία Ευμέλεια, μάγεψε τους παριστάμενους με τα τραγούδια και τις μελωδίες της, ενώ ακολούθησαν η ανάγνωση παραμυθιού και κατασκευές χριστουγεννιάτικων στολιδιών. 
Παρόντες στην εκδήλωση, μεταξύ άλλων, η βουλευτής Ιωαννίνων Μαρία Κεφάλα, ο δήμαρχος Μ. Ελισάφ, η δημοτική σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης «Ιωάννινα 2023 Τατ. Καλογιάννη και πολλοί άλλοι.

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Το Μέκειο Οικοτροφείο άνοιξε τις πόρτες του
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 1232333810643348837
Σχόλια
item