Χρήσιμες συμβουλές για να επιβιώσει η σχέση σας τις γιορτές Χρήσιμες συμβουλές για να επιβιώσει η σχέση σας τις γιορτές | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Χρήσιμες συμβουλές για να επιβιώσει η σχέση σας τις γιορτές

Χρήσιμες συμβουλές για να επιβιώσει η σχέση σας τις γιορτές
Η πιο όμορφη περίοδος του χρόνου έφτασε! Όμως αυτή η όμορφη περίοδος δεν παύει να είναι παράλληλα και από τις πιο αγχωτικές φάσεις της χρονιάς. Οι υποχρεώσεις είναι πολλές και έτσι είναι εύκολο να δημιουργηθούν εντάσεις. Οι πρώτοι λοιπόν που την πατάνε είναι τα ζευγάρια.
Περνάτε μαζί αρκετές ώρες, ο καθένας έχει τα δικά του άγχη και τα δικά του πρέπει. Και κάπως έτσι αναγκαστικά έρχονται και κάποιες στιγμές κρίσης στη σχέση σας. Έχουμε όμως κάποιες συμβουλές που σίγουρα θα σας βοηθήσουν αν φοβάστε πως δεν θα επιβιώσετε στις γιορτές.
Η επικοινωνία είναι το παν
Το έχουμε ξανά πει αυτό καθώς δεν ισχύει μόνο σε περιπτώσεις που τα πράγματα είναι σκούρα, αλλά και στην απλή καθημερινότητα όταν όλα είναι ρόδινα. Μην αφήσετε το τρέξιμο των γιορτών να σας χαλάσει την επικοινωνία. 
Είναι πολύ σημαντικό να μιλάτε, να συζητάτε και να εκφράζετε τους προβληματισμούς σας. Αν παραμελήσετε κάτι μικρό μπορεί να σας κάνει να εκραγείτε απλά κάποια στιγμή και από εκεί τα πράγματα διορθώνονται πιο δύσκολα.
Πρέπει να έχετε ρεαλιστικές προσδοκίες
Αν έχετε κάτσει και έχετε δει ήδη όλες τις Χριστουγεννιάτικες ταινίες με τα μαγικά happy end είναι πιθανό να πιστεύεις πως μέσα στις γιορτές το αγόρι σου θα μετατραπεί σε πρίγκιπας. Αλλά όχι! Να είσαι ρεαλίστρια.
Η πίεση του «πού είμαστε»
Μέσα στις γιορτές σίγουρα θα έχετε αρκετά τραπέζια με φίλους, οικογένεια, της δουλειάς και άλλα πολλά. Πολλές φορές αυτό σημαίνει πως θα σας ρωτήσουν πως πάει η σχέση σας αν σοβαρεύει το πράγμα και διάφορα ακόμα που μπορεί να σας πιέσουν πολύ. Γι΄αυτό είναι καλό να ξέρετε που είστε και τι κάνετε για να μη βρεθείτε προ εκπλήξεως στην πορεία.
Ο ρομαντισμός των γιορτών είναι σύμμαχος
Ένα από τα καλά των γιορτών είναι πως όλα είναι τόσο ρομαντικά. Όμορφες εικόνες, συγκινητικές στιγμές. Εκμεταλλευτείτε το αυτό. Μπείτε στο mood των γιορτών και αφήστε όλα τα όμορφα που νιώθετε να σας συνεπάρουν και να αφεθείτε στο μαγικό κλίμα των γιορτών.
epirusblog.gr
5 of 5
Χρήσιμες συμβουλές για να επιβιώσει η σχέση σας τις γιορτές
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 1413310246108795905
Σχόλια
item