Πρέβεζα: Ωραίο το παγοδρόμιο … αν φρόντιζαν και για τα αδέσποτα! Πρέβεζα: Ωραίο το παγοδρόμιο … αν φρόντιζαν και για τα αδέσποτα! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Ωραίο το παγοδρόμιο … αν φρόντιζαν και για τα αδέσποτα!

Πρέβεζα: Ωραίο το παγοδρόμιο … αν φρόντιζαν και για τα αδέσποτα!
Είναι γεγονός ότι φέτος η νέα Δημοτική Αρχή είπε να κάνει το κάτι παραπάνω για τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στην Πρέβεζα. 

Έτσι λοιπόν για πρώτη φορά μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να πατινάρουν στο παγοδρόμιο που στήνεται στο Χριστουγεννιάτικο χωριό.

Ωστόσο, οφείλει να κάνει τα δέοντα και για την ασφάλεια των πολιτών που θα επισκεφθούν αυτή την γιορτινή γωνιά. 

Είναι γνωστό το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η πόλη μας με την διαχείριση των αδέσποτων ζώων και ακόμα δεν έχουμε δει από την Δημοτική Αρχή κάποια ουσιαστική δράση για λύση του προβλήματος.

Εδώ και ημέρες επί της 21ης Οκτωβρίου έχει στηθεί μία νέα αγέλη η οποία φαίνεται να έχει ιδιαίτερη «αγάπη» στα δίκυκλα, καθώς όπως μας μετέφεραν αυτόπτες μάρτυρες την προηγούμενη εβδομάδα έριξαν ένα. Ο οδηγός του ευτυχώς δεν υπέστη κάποιον σοβαρό τραυματισμό.

Το ίδιο τυχερός όμως δε στάθηκε και ο δικυκλιστής που την προηγούμενη εβδομάδα περνούσε από την Κυανή Ακτή, όπου εκεί υπάρχει εδώ και αρκετούς μήνες η γνωστή αγέλη η οποία όρμηξε στο μηχανάκι και το έριξε κάτω.

Ο οδηγός του δικύκλου μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Πρέβεζας, όπου και νοσηλεύτηκε με σοβαρά τραύματα (κυρίως κατάγματα).

Πρόκειται για σοβαρά περιστατικά, που αν η δημοτική αρχή συνεχίζει να τα περνά στο ντούκου, σύντομα θα έρθει αντιμέτωπη με την πολιτική φθορά.
epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Ωραίο το παγοδρόμιο … αν φρόντιζαν και για τα αδέσποτα!
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 1334732051903942916
Σχόλια
item