Συγκλονίζει η γυναίκα που σώθηκε στην Κυλλήνη: «Αν έπεφτα στην θάλασσα, ούτε το πτώμα μου δεν θα έβρισκαν» Συγκλονίζει η γυναίκα που σώθηκε στην Κυλλήνη: «Αν έπεφτα στην θάλασσα, ούτε το πτώμα μου δεν θα έβρισκαν» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Συγκλονίζει η γυναίκα που σώθηκε στην Κυλλήνη: «Αν έπεφτα στην θάλασσα, ούτε το πτώμα μου δεν θα έβρισκαν»

Συγκλονίζει η γυναίκα που σώθηκε στην Κυλλήνη: «Αν έπεφτα στην θάλασσα, ούτε το πτώμα μου δεν θα έβρισκαν»

Συγκλονισμένη και ταραγμένη παραμένει η γυναίκα που το απόγευμα της Δευτέρας σώθηκε από την «παγίδα θανάτου» που είχε στηθεί στο λιμάνι της Κυλλήνης. 

Αλλωστε, η εικόνα να πέφτει στην θάλασσα το αυτοκίνητο απο τον καταπέλτη του πλοίο "Φιορ Ντι Λεβάντε" συγκλονίζει όσους την έχουν δει ή την βίωσαν εκείνη την ώρα μπροστά στα μάτια τους...

Η Μέμη Γεράκη, η γνωστή Κεφαλονίτισσα, είδε τον χάρο με τα… μάτια της, ωστόσο κατάφερε να βγει από το αμάξι για κλάσματα του δευτερολέπτου πριν αυτό πέσει και χαθεί στα παγωμένα νερά του λιμανιού της Κυλλήνης!


Με μία συγκλονιστική περιγραφή, στο ραδιόφωνο του Inkefalonia 103,9, φέρνει και πάλι στο μυαλό της το πώς έζησε αυτή την τρομακτική εμπειρία που λίγο έλειψε να της στοιχήσει την ζωή. «Δοξάζω τον Θεό και την Παναγία που μου έδωσαν δύναμη και είμαι καλά. 


Υμνώ τους δύο ανθρώπους του λιμενικού της Κυλλήνης, τον Θοδωρή και τον Παναγιώτη και με κίνδυνο της ζωής τους με έσυραν έξω από το αμάξι, λίγο πριν αυτό πέσει στην θάλασσα».

«Αν έπεφτα στην θάλασσα, ούτε το πτώμα μου δεν θα έβρισκαν»

Ακόμα δεν έχει ανασυρθεί το αυτοκίνητο που λίγο έλειψε να αποδειχθεί γι αυτήν «παγίδα θανάτου». Η ίδια ταραγμένη τονίζει: «Το αυτοκίνητό μου είναι ακόμα κάπου στον βυθό, φανταστείτε που θα βρισκόμουν αν δεν ήταν τα παιδιά του λιμενικού να με τραβήξουν έξω από αυτό απο την πόρτα του συνοδηγού. 


Ούτε το πτώμα μου δεν θα έβρισκαν! Οφείλω την ζωή μου στους δύο ανθρώπους του Λιμενικού της Κυλλήνης! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους αυτούς».

Αναφορικά με την εικόνα του βίντεο, που φαίνεται το αυτοκίνητο να βγαίνει με την όπισθεν η ίδια δηλώνει: «Με έβαλαν στο πλοίο με την μούρη. Δεν βγήκα με την όπισθεν επειδή μου άρεσε, έτσι με έβαλαν από το πλοίο και μόνο έτσι μπορούσα να βγω…». Και καταλήγει με... τρεμάμενη φωνή: «Όλο αυτό που έγινε πρόκειται για ανθρώπινο λάθος και όχι δικό μου. 


Και από την εταιρία δεν με πήραν ένα τηλέφωνο. Ακόμα δεν μπορώ να πω τίποτα. Είναι εδώ δικηγόροι, εμπειρογνώμονες και δύτες και από εμένα και το λιμενικό, η κυρία εισαγγελέας και φυσικά θα αποδοθούν τα δίκαια και τα νόμιμα. Το θέμα είναι πως είμαι καλά».

Συγχαρητήρια στους λιμενικούς από τον Γιάννη Πλάκιωτάκη

Τα θερμά του συγχαρητήρια προς τους δύο Κελευστές Λιμενικού Σώματος του Λιμεναρχείου Κυλλήνης, Θεόδωρο Καλτσά και Παναγιώτη Μουρτζίνη έδωσε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Πλακιωτάκης, για τη διάσωση εγκλωβισμένης οδηγού χθες το βράδυ στο λιμάνι της Κυλλήνης. 


Ο κ. Πλακιωτάκης τόνισε ιδιαίτερα το γεγονός πως τα δύο στελέχη του Λιμενικού Σώματος έσπευσαν να διασώσουν την οδηγό παρά τον σοβαρό κίνδυνο που ενείχε η απόφαση τους για την ίδια τους την ζωή, μιας και μερικά δευτερόλεπτα μετά τον απεγκλωβισμό της το αυτοκίνητο έπεσε στην θάλασσα.

Πηγή: inkefalonia.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Συγκλονίζει η γυναίκα που σώθηκε στην Κυλλήνη: «Αν έπεφτα στην θάλασσα, ούτε το πτώμα μου δεν θα έβρισκαν»
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 148697884845072224
Σχόλια
item