Τσακώθηκαν Ραγκούσης - Παπαδάκης: «Δεν είμαι κανένας χθεσινός» - «Αφεντικό εδώ, είμαι εγώ» Τσακώθηκαν Ραγκούσης - Παπαδάκης: «Δεν είμαι κανένας χθεσινός» - «Αφεντικό εδώ, είμαι εγώ» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Τσακώθηκαν Ραγκούσης - Παπαδάκης: «Δεν είμαι κανένας χθεσινός» - «Αφεντικό εδώ, είμαι εγώ»

Τσακώθηκαν Ραγκούσης - Παπαδάκης: «Δεν είμαι κανένας χθεσινός» - «Αφεντικό εδώ, είμαι εγώ»

Ένταση μεταξύ του Γιάννη Ραγκούση και του Γιώργου Παπαδάκη στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Η ένταση ξεκίνησε όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αρνήθηκε να μπει σε διάλογο με τον συνδικαλιστή της ΕΛΑΣ, Σπ. Κρικέτο, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση του δημοσιογράφου. «Κύριε Ραγκούση, μου έκανε εντύπωση, επειδή σας γνωρίζω και χρόνια, το γεγονός ότι αρνηθήκατε να ακούσετε και την άποψη του εκπροσώπου των αστυνομικών υπαλλήλων», είπε ο Γιώργος Παπαδάκης. «Όχι, εγώ δεν αρνήθηκα να ακούσω την άποψη, σε καμία περίπτωση. 

Εγώ είπα ότι έχω ανταποκριθεί σε μια πρόσκληση να μιλήσω μαζί σας. (…) Δεν ξέρω καν με ποιον μιλώ, δεν έχω καν τηλεόραση. Σας παρακαλώ αυτό να το σεβαστείτε», απάντησε ο Γιάννης Ραγκούσης.

Στη συνέχεια, ο κ. Ραγκούσης έκανε λόγο για ζήτημα δεοντολογίας τονίζοντας ότι δεν τον ενημέρωσαν ότι θα συνομιλούσε με συνδικαλιστή της ΕΛ.ΑΣ. Ο Γιώργος Παπαδάκης αντέδρασε έντονα λέγοντας: «Δεν το κάνω.

Δεν ενημερώνω, εγώ προσωπικά, δεν ενημερώνω κύριε Ραγκούση κανέναν! Γιατί, να σας πω “θέλεις να είναι ο εκπρόσωπος των αστυνομικών;”. Τότε πρέπει να με καταγγείλουν οι αστυνομικοί».

Ο διάλογος Ραγκούση - Παπαδάκη
Ακολούθως, ο κ. Ραγκούσης σημείωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε την πληροφορία για τον τραυματισμός κοπέλας με πλαστική σφαίρα από «αγανακτισμένους αστυνομικούς». Η ένταση συνεχίστηκε όταν ο Γιώργος Παπαδάκης επιχείρησε να τον διακόψει. Ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Γιώργος Παπαδάκης: «Κύριε Ραγκούση, δεν είναι σωστό να γίνεται μονόλογος. Ξέρετε κάτι; Φέρνετε κι εμένα σε δύσκολη θέση»

Γιάννης Ραγκούσης: «Κύριε Παπαδάκη, τώρα να σας πω, εγώ σ’ αυτά ξέρετε, δεν είμαι κανά παιδί, ούτε κανάς χθεσινός».

Γιώργος Παπαδάκης: «Ούτε εγώ είμαι χθεσινός! Εγώ είμαι πολύ πιο παλιός από εσάς! Είμαι 45 χρόνια στη δημοσιογραφία».

Γιάννης Ραγκούσης: «Κύριε Παπαδάκη, εγώ δεν πρόκειται να αλλάξω».

Γιώργος Παπαδάκης: «Δεν ακούτε τίποτα όμως. Ούτε εμένα δεν ακούτε!»

Γιάννης Ραγκούσης: «Τι να ακούσω; Εγώ από το τηλέφωνο δεν πρόκειται να κάνω διάλογο με κανέναν. Κλήθηκα να μιλήσω μαζί σας στο τηλέφωνο».

Γιώργος Παπαδάκης: «Τότε ευχαριστώ πάρα πολύ, καλημέρα σας! Εάν δεν θέλετε να μιλήσετε και με τον παρουσιαστή της εκπομπής. Κύριε Ραγκούση, αν δεν έχετε διάθεση να κάνετε διάλογο και με εμένα, ευχαριστώ πολύ, καλημέρα σας! Εγώ τι είμαι εδώ; Πασαδόρος της άποψης του Γεωργιάδη ή του Ραγκούση; Δεν είναι αυτό δημοκρατικό».

Γιάννης Ραγκούσης: «Όχι είναι δημοκρατικό να με καλείτε να κάνω τηλεφωνική παρέμβαση χωρίς να έχω τηλεόραση και να ζητάτε να μιλήσω με έναν άνθρωπο που δεν τον ξέρω καν».

Παπαδάκης: Αφεντικό εδώ, είμαι εγώ
Αφού, πλέον, ο Γιάννης Ραγκούσης είχε κλείσει το τηλέφωνο, ο δημοσιογράφος επανήλθε στο θέμα λέγοντας: «Άκουσα με σοβαρότητα και τις ενστάσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης που διατύπωσε ο κ. Ραγκούσης. 

Η αντιδικία μου μαζί του ήταν ότι δεν δέχεται να κάνει διάλογο με κανέναν άλλο. Σ’ αυτή την εκπομπή, το παραμυθάκι ότι ο πολιτικός μπορεί να καθορίζει ποιοι θα έρχονται καλεσμένοι στην εκπομπή και ποιοι θα μιλήσουν, αυτά να τα κάνουν ο κ. Γεωργιάδης στη ΝΔ και ο κ. Ραγκούσης στον ΣΥΡΙΖΑ. 

Εδώ αφεντικό είμαι εγώ με συνεταίρους. Εδώ δεν καλώ σε φαγητό κάποιους και μου λένε ποιοι θα ‘ναι για να ‘ρθουν!».

epirusblog.gr
5 of 5
Τσακώθηκαν Ραγκούσης - Παπαδάκης: «Δεν είμαι κανένας χθεσινός» - «Αφεντικό εδώ, είμαι εγώ»
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 2172909796825960713
Σχόλια
item