Αθηνά Οικονομάκου: «Εύχομαι από εδώ και πέρα να μη με ξαναδεί κάποιος δημόσια σε περιοδικά με τον γιο μου»

Αθηνά Οικονομάκου: «Εύχομαι από εδώ και πέρα να μη με ξαναδεί κάποιος δημόσια σε περιοδικά με τον γιο μου»
Η Αθηνά Οικονομάκου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «TV KOYS KOUS» και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως με τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο έχουν στείλει επιστολή από δικηγόρο, στην οποία ζητούν να μη φαίνεται ο γιος τους σε φωτογραφίες ούτε με pixel.
Παρά το ότι το κοινό σε ακολουθεί πιστά, οι δημοσιογράφοι, οι φωτογράφοι ασχολούνται μαζί σου, εσύ επιμένεις να κρατάς πράγματα από τη ζωή σου μακριά από τη δημοσιότητα, όπως τη βάφτιση του παιδιού σου. Πώς το καταφέρνεις;
Η εικόνα που βγαίνει προς τα έξω δεν είναι πάντα αυτή που θέλω. Προσπαθώ ωστόσο πολύ, δεν εξαρτάται πάντα από σένα η εικόνα που θα βγει, εξαρτάται και από τους ανθρώπους του Τύπου. Δεν είναι εύκολο να κρατήσεις ισορροπίες και αυτό που λένε «όποιος θέλει να κρυφτεί, κρύβεται» δεν ισχύει πάντα. 
Υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις ανθρώπων που δεν είναι εύκολο να κρυφτούν. Μπορεί μέσα από κάποιο story άγνωστου ανθρώπου, με μία φωτογραφία που θα σε βγάλει ο κάθε άγνωστος και θα τη δώσει σε περιοδικό, να φαίνεσαι να τρως με το παιδί σου. 
Είναι τόσο εύκολο πια να διοχετευτούν πληροφορίες για σένα, που είναι τρομερό.
Οπότε να υποθέσω ότι δεν είσαι από τις επώνυμες που έχουν μπει στη διαδικασία των στημένων παπαρατσικών…
Με το χέρι στην καρδιά, ποτέ δεν έχω στήσει θέμα σε περιοδικό, ποτέ. Δεν λέω ότι αν δεν έβρισκα δουλειά και μου έλεγε κάποιος ότι αν στήσω ένα θέμα θα με ξαναθυμηθεί ο κόσμος και θα βρω δουλειά, δεν θα το έκανα. 
Ομως, υπάρχουν άνθρωποι που δεν το προκαλούν και συμβαίνει. Κι επειδή έχω δύο επιχειρήσεις που τις τρέχω μέσω Instagram και προβάλλομαι αρκετά από εκεί, προσπαθώ να κρατώ κομμάτια για μένα και νομίζω ότι το έχω καταφέρει.
Ο σύζυγός σου πώς τα πάει με το κομμάτι της προβολής;
Αδιαφορεί εντελώς για το κομμάτι της προβολής, είναι από τους ελάχιστους ανθρώπους που λέει ότι δεν θέλει να βλέπει το πρόσωπό του στα περιοδικά και το εννοεί. Τον θαυμάζω τρομερά που αυτό που λέει το κάνει στάση ζωής, είναι δύσκολο ένας άντρας που έχει μία γυναίκα γνωστή να μη θέλει ούτε στο τόσο να το χρησιμοποιεί. 
Ο Φίλιππος δεν θέλει να ανεβάζω ούτε story από τα ξενοδοχεία του, δεν θέλει να πιστέψει κάποιος ότι χρησιμοποιεί τη δουλειά μου για να κάνει κάτι. Αυτό μας έχει βοηθήσει πολύ, βάζω κι εγώ όρια και προσπαθώ η οικογενειακή μας ζωή να μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
Έχεις επικοινωνήσει στα περιοδικά ότι δεν θες να φαίνεται το πρόσωπο του παιδιού σας;
Ναι, φυσικά, έχουμε στείλει επιστολή από δικηγόρο που αποσαφηνίζουμε ότι δεν θέλουμε να φαίνεται ούτε με pixel. Εύχομαι από εδώ και πέρα να μη με ξαναδεί κάποιος δημόσια σε περιοδικά με τον γιο μου.
epirusblog.gr
5 of 5
Αθηνά Οικονομάκου: «Εύχομαι από εδώ και πέρα να μη με ξαναδεί κάποιος δημόσια σε περιοδικά με τον γιο μου»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2966021717528194627
item