Γιάννενα: Π.Γ.Ν.Ι. - Ίδρυση Αγγειοχειρουργικής Κλινικής

Γιάννενα: Π.Γ.Ν.Ι. - Ίδρυση Αγγειοχειρουργικής Κλινικής
Η Διοίκηση του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων (ΠΓΝΙ) βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει τους πολίτες της περιοχής ότι δημοσιεύτηκε πρόσφατα στο ΦΕΚ 4502/Β/9-12-2019 η ίδρυση της Αγγειοχειρουργικής Κλινικής. 

Η εξέλιξη αυτή ικανοποιεί ένα χρόνιο αίτημα των φορέων της Περιοχής και μια αδιαμφισβήτητη αναγκαιότητα. Παρά τα εμπόδια που χρειάστηκε να αντιμετωπιστούν στη διαδρομή μέχρι την ίδρυση της Κλινικής κρατάμε μόνο το τελικό αποτέλεσμα. 

Ήδη σήμερα ακόμα και με του θεσμικό πλαίσιο της Μονάδας ενταγμένης στη Χειρουργική Κλινική, το Ιατρικό προσωπικό των τεσσάρων Αγγειοχειρουργών μαζί με το Νοσηλευτικό έχει προσφέρει τεράστιες υπηρεσίες και έχει αντιμετωπίσει κρίσιμα περιστατικά.

Η Διοίκηση του ΠΓΝΙ ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλλαν  στην εξέλιξη αυτή, τα θεσμικά όργανα του Ιατρικού Τμήματος, τα θεσμικά όργανα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, τις υπηρεσίες του ΠΓΝΙ και δεσμεύεται ότι θα καταβάλλει κάθε εφικτή προσπάθεια να στηρίξει την αυτόνομη ανάπτυξη της  Αγγειοχειρουργικής Κλινικής και την ανάδειξή της σε μια πρωτοπόρα κλινική. 
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Π.Γ.Ν.Ι. - Ίδρυση Αγγειοχειρουργικής Κλινικής
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 304080229896408362
item