Η δική σας σχέση είναι υγιής; Η δική σας σχέση είναι υγιής; | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Η δική σας σχέση είναι υγιής;

Η δική σας σχέση είναι υγιής;
Αν θέλεις να έχει την «τέλεια» σχέση και να περνάς όμορφα και να συνεχίζεις να είσαι ερωτευμένη με τον σύντροφό σου πρέπει να ανακαλύψεις τα μυστικά που τα ζευγάρια που προαναφέραμε ξέρουν ήδη. Παρακάτω σου έχουμε πέντε από αυτά τα μυστικά.
Αστεία εσωτερικής κατανάλωσης
Σου φαίνεται μικρό; Κι όμως, τα ευτυχισμένα ζευγάρια μοιάζουν να έχουν έναν ολόκληρο κόσμο δικό τους. Σίγουρα υπάρχουν οι συγγενείς, οι φίλοι και οι ευθύνες αλλά υπάρχουν κι αυτά που μοιράζονται μόνο ο ένας με τον άλλον. Τα inside jokes! 
Πράγματα που μπορεί οι δύο σύντροφοι να συζήτησαν σε μια τρυφερή στιγμή και να επανέρχονται στο μυαλό τους με μία αφορμή που μόνοι εκείνοι αντιλαμβάνονται και αυτό να τους κάνει να χαμογελούν. Αυτή η σύνδεση είναι η αγάπη. 
Υγιής σεξουαλική ζωή
Είναι το προφανές. Κάθε ευτυχισμένο ζευγάρι έχει βρει την σεξουαλική ζωή που του ταιριάζει. Δεν υπάρχει κανόνας για το πόσες φορές θα κάνει σεξ για να είναι ικανοποιημένο. Αυτό είναι κάτι που οι δύο σύντροφοι το αποφασίζουν μαζί έπειτα από συζήτηση. 
Έτσι ανακαλύπτεις τις ανάγκες και τις προτιμήσεις του άλλου και διατηρείς την διάθεση πάντα ενεργή. Με το να μοιράζεσαι τι σου αρέσει ή τι δεν σου αρέσει στο σεξ βοηθά και εσένα και τον σύντροφό σου να έχετε μια υγιή σεξουαλική ζωή.
Σωστό μοίρασμα εκκρεμοτήτων
Τα ζευγάρια που μοιράζονται ισότιμα τις μικροδουλειές, ακόμα και το στρώσιμο του τραπεζιού, είναι τα πιο ευτυχισμένα. Κι αυτό γιατί οι εκκρεμότητες κάθε είδους, που αναγκάζεται να αναλαμβάνει ο ένας από τους δύο, δημιουργούν τις πιο συχνές εντάσεις σε μία σχέση. 
Αν και οι δύο μοιράζονται τις δουλειές και έχουν ίση ευθύνη για το αν θα γίνουν ή όχι τότε εξαφανίζεται ο λόγος της σύγκρουσης. Κανείς δεν είναι το “αφεντικό” και κανένας δεν χρειάζεται να απολογηθεί γιατί και οι δύο έχουν την ευθύνη για όλα.
Κοινά όνειρα
Τα ευτυχισμένα ζευγάρι δεν κάνουν απλά μεγάλα όνειρα αλλά τα κάνουν μαζί. Θυμάσαι όταν ερωτευόσουν στα νιάτα σου και έκανες όλα εκείνα τα όνειρα για το πώς θα είστε μαζί, τι θα κάνετε, τι θα λέτε; Μετά η ζωή σε επανέφερε και τα όνειρα σταμάτησαν γιατί τη θέση τους πήραν τα καθημερινά προβλήματα. 
Στα ζευγάρια που είναι ευτυχισμένα αυτό δεν σταματά. Μπορεί να είναι πού μικρά όνειρα, όπως το να καθίσουν αγκαλιά το βράδυ της Παρασκευής να δουν Netflix αλλά η ουσία είναι ότι συνεχίζουν να κάνουν κοινά όνειρα.
Ο άλλος είναι προτεραιότητα
Υπάρχουν δεκάδες πράγματα που μας απασχολούν στη σύγχρονη εποχή. Το πρώτο στη λίστα είναι το να βγάλουμε λεφτά. Το να σιγουρευτούμε ότι τα παιδιά μας θα γίνουν επιτυχημένοι ενήλικες είναι ένα ακόμα. Έπειτα θέλουμε να πηγαίνουμε γυμναστήριο. Θέλουμε να βλέπουμε τους φίλους μας. Έχουμε χόμπι. μας αρέσει να χαζολογάμε στο κινητό μας. Και όλα αυτά είναι καλά αλλά κάνοντάς τα συνειδητοποιείς ότι σε κανένα δεν συμπεριλαμβάνεις τον σύντροφό σου. Το να τον κάνεις, λοιπόν, προτεραιότητα είναι σημαντικό. Κάθε μέρα. Σκέψου όλα τα ωραία πράγματα που προκύπτουν κάνοντας τον άλλο προτεραιότητα. Αν στις στιγμές που μοιράζεσαι με τους άλλους βάζεις κι εκείνον ή απλά φροντίζεις ο κοινός σας χρόνος να είναι περισσότερος από αυτόν που αφιερώνεις σε “υποχρεώσεις”.
epirusblog.gr
5 of 5
Η δική σας σχέση είναι υγιής;
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 6981325116641836663
Σχόλια
item