Άρτα: Θεοδώριανα - Τι είχες Γιάννημ'; τι είχα πάντα... Άρτα: Θεοδώριανα - Τι είχες Γιάννημ'; τι είχα πάντα... | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Θεοδώριανα - Τι είχες Γιάννημ'; τι είχα πάντα...Άρτα: Θεοδώριανα - Τι είχες Γιάννημ'; τι είχα πάντα...Μετά από μια ισχυρή καταιγίδα χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα έμειναν για άλλη μια φορά τα Θεοδώριανα, από το βράδυ της Κυριακής (22 Δεκέμβρη) μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας (23 Δκέμβρη)...
Μετά τη διακοπή δεν επανήλθε ποτέ το δίκτυο ίντερνετ, γι' αυτό έχουν μείνει και εκτός λειτουργίας οι live κάμερες και ο μετεωρολογικός σταθμός . 
Σύμφωνα με το theodoriana.com, ελάχιστοι κάτοικοι του χωριού που πέρασαν τα Χριστούγεννα στο χωριό και για πρώτη φορά χωρίς ανοιχτό καφενείο στην πλατεία. Η μόνη παρηγοριά το "Πανόραμα" στην κορυφή του χωριού, που τουλάχιστον για φέτος είναι το μοναδικό μαγαζί ανοιχτό χειμώνα καλοκαίρι . 

Ωστόσο ο καιρός κατάλληλος για μικρές εξορμήσεις και για εντυπωσιακές φωτογραφίες από αξιοθέατα του χωριού, όπως οι δυο φωτογραφίες  του Ντίνου Γιώτη από την περίφημη λίμνη στο ρέμα "Μάρκς", που αγρίεψε φορώντας τα "χειμωνιάτικα".  
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Θεοδώριανα - Τι είχες Γιάννημ'; τι είχα πάντα...
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 8925308282413531103
Σχόλια
item