Δωροθέα Μερκούρη: Απόδραση στο Άμστερνταμ με τις κόρες της! Δωροθέα Μερκούρη: Απόδραση στο Άμστερνταμ με τις κόρες της! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Δωροθέα Μερκούρη: Απόδραση στο Άμστερνταμ με τις κόρες της!

Δωροθέα Μερκούρη: Απόδραση στο Άμστερνταμ με τις κόρες της!
Η Δωροθέα Μερκούρη για τις ημέρες των Χριστουγέννων ταξίδεψε με τις δύο κόρες της, Ηλέκτρα και Γαία στο Άμστερνταμ.
Μαμά και κόρες απολαμβάνουν κάθε στιγμή από το ταξίδι τους όπως φαίνεται από φωτογραφία που μοιράστηκε η γοητευτική ηθοποιός, το απόγευμα της Δευτέρας, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.
Η Δωροθέα Μερκούρη ποζάρει αγκαλιά με τις κόρες της και στην ανάρτησή της σημειώνει: «My girls are the best present for this Christmas! Τα κορίτσια μου είναι το ωραιότερο δώρο αυτά τα Χριστούγεννα #childrenareablessing». 

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στο περιοδικό People, η Δωροθέα Μερκούρη είχε μιλήσει για την σχέση με τις κόρες, Ηλέκτρα και Γαία.
«Οι κόρες μου είναι καλύτερες από εμένα και από τον μπαμπά τους. Εάν τα παιδιά δεν είναι το εξελιγμένο μας «μοντέλο», κάτι έχει πάει λάθος. Η μητέρα είναι η πρώτη γυναίκα με την οποία έχεις μια σχέση. Με αυτήν μαθαίνεις να αποκτάς σχέση με τις υπόλοιπες γυναίκες. 
Πρέπει να τα αφήνουμε τα παιδιά να έχουν αυτόν τον ανταγωνισμό, να τα αφήνουμε να τον υποφέρουν γιατί έτσι θα το ξεπεράσουν, κιόλας...».
epirusblog.gr
5 of 5
Δωροθέα Μερκούρη: Απόδραση στο Άμστερνταμ με τις κόρες της!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 971220435887126510
Σχόλια
item