Ξανά μαζί Τζένιφερ Ανιστον – Μπραντ Πιτ: Ο διάσημος ηθοποιός πήγε στο χριστουγεννιάτικο πάρτι της

Ξανά μαζί Τζένιφερ Ανιστον – Μπραντ Πιτ: Ο διάσημος ηθοποιός πήγε στο χριστουγεννιάτικο πάρτι της

Τι κι αν χώρισαν το 2005; Η Τζένιφερ Άνιστον και ο Μπραντ Πιτ αποδεικνύουν πως οι πρώην μπορεί να είναι φίλοι.

Μάλιστα, η διάσημη ηθοποιός έκανε ένα χριστουγεννιάτικο πάρτι το Σάββατο, όπου μεταξύ των πολλών και διάσημων φίλων και καλεσμένων της, ήταν και ο πρώην σύζυγός της, Μπραντ Πιτ, σύμφωνα με το περιοδικό People. 

Όπως ανέφερε μία πηγή: «Έχουν έρθει σε επαφή μερικές φορές μετά τα γενέθλιά της και παραμένουν φίλοι». 

«Η Τζένιφερ Άνιστον λατρεύει την συγκεκριμένη εποχή και το πάρτι αυτό είναι ένα από τα αγαπημένα της» τόνισε η πηγή προσθέτοντας ότι στο πάρτι της μεταξύ άλλων ήταν καλεσμένοι οι Γκουίνεθ Πάλτροου, Κέιτ Χάντσον και Τζίμι Κίμελ.

Το διάσημο πρώην ζευγάρι διατηρεί φιλικές σχέσεις το τελευταίο διάστημα, χρόνια μετά το διαζύγιό τους και την πορεία τους διαφορετικούς συντρόφους. 

Ο Μπραντ Πιτ είχε παντρευτεί – και τελικά χώρισε – με την Αντζελίνα Τζολί, ενώ η Τζένιφερ Άνιστον είπε το «ναι» στον Τζάστιν Θέροου, χωρίζοντας τελικά μετά από μόλις 2 χρόνια γάμου.

Τζένιφερ Άνιστον και Μπραντ Πιτ αγκαλιά
Το πρώην ζευγάρι μπορεί να ακολούθησε χωριστούς δρόμους στην ζωή, ωστόσο κατάφεραν να παραμείνουν φίλοι/Φωτογραφία: AP

Είχε πάει και στο πάρτι γενεθλίων της τον περασμένο Φεβρουάριο

Τώρα, χρόνια μετά το τέλος του δικού τους γάμου, οι πρώην έχουν παραμείνει στην ζωή του άλλου με τον διάσημο ηθοποιό να παραβρίσκεται μάλιστα και στα 50α γενέθλια της Τζένιφερ Άνιστον τον περασμένο Φεβρουάριο. 

«Η Άνιστον συμπεριέλαβε τον πρώην σύζυγό της στην λίστα των καλεσμένων πριν από λίγες εβδομάδες και ο Μπραντ Πιτ που ήταν στην πόλη εκείνη την περίοδο, επέλεξε να παραβρεθεί» είχε δηλώσει μια πηγή στο Entertainment Tonight εκείνη την εποχή. «Αν και δεν μίλησαν και πολύ, αρκετοί τον είδαν να την αγκαλιάζει».

«Έχουν περάσει τόσα πολλά μετά τον γάμο τους και σχεδιάζουν να μείνουν φίλοι για μια ζωή» είπε μια πηγή στο site. «Δεν υπάρχουν άσχημα συναισθήματα μεταξύ τους. Και οι δύο συνειδητοποιούν πως κάθε φορά που συναντιούνται, οι άλλοι θα μιλάνε για επανένωση» πρόσθεσε η πηγή.

epirusblog.gr
5 of 5
Ξανά μαζί Τζένιφερ Ανιστον – Μπραντ Πιτ: Ο διάσημος ηθοποιός πήγε στο χριστουγεννιάτικο πάρτι της
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4286750538066155525
item