Ζέτα Μακρυπούλια: Με black and white look στην πρεμιέρα της παράστασης «Το καινούργιο σπίτι» Ζέτα Μακρυπούλια: Με black and white look στην πρεμιέρα της παράστασης «Το καινούργιο σπίτι» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ζέτα Μακρυπούλια: Με black and white look στην πρεμιέρα της παράστασης «Το καινούργιο σπίτι»

Ζέτα Μακρυπούλια: Με black and white look στην πρεμιέρα της παράστασης «Το καινούργιο σπίτι» | tlife.gr
Μετά το τέλος του «The Final 4» ο ελεύθερος χρόνος της Ζέτας Μακρυπούλια δεν είναι τόσο περιορισμένος, με αποτέλεσμα να έχει την ενέργεια να κάνει όλα αυτά που αγαπά! 
Η οικοδέσποινα του «Ρουκ Ζουκ» μπορεί τα τελευταία χρόνια να έχει κάνει focus στην παρουσίαση και να συνεχίζει την επιτυχημένη συνεργασία της με τον ANT1, όμως είναι εξίσου καλή ηθοποιός. 
Η ίδια λατρεύει το θέατρο και έτσι, όποτε μπορεί δίνει το παρών σε πρεμιέρες, παρακολουθεί όμορφες δουλειές και φυσικά στηρίζει τους πρωταγωνιστές.
Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Ζέτα Μακρυπούλια κατά τη διάρκεια της παρουσίας της στην επίσημη πρεμιέρα της Lπαράστασης «Το καινούργιο σπίτι» στο θέατρο Rex σκηνή «Μαρίκα Κοτοπούλη». 
Η γνωστή παρουσιάστρια παρουσιάστρια, αφού είδε την παράσταση και χειροκρότησε τους πρωταγωνιστές πόζαρε χαμογελαστή στο φακό στο πλευρό του ηθοποιού Δημήτρη Λιγνάδη.
Λίγα λόγια για την παράσταση:
Για πρώτη φορά ανεβαίνει στο Εθνικό Θέατρο η διαχρονική, εξαιρετικά επίκαιρη κωμωδία του Κάρλο Γκολντόνι Το καινούργιο σπίτι, σε σκηνοθεσία Γιάννη Σκουρλέτη. 
Η κυριαρχία του χρήματος, τα ταξικά απωθημένα και η παγίδα του φαίνεσθαι είναι τα βασικά θέματα που αναδύονται μέσα από την εύστοχη κριτική του καινοτόμου Ιταλού συγγραφέα.
Όπως σημειώνει ο σκηνοθέτης: «To Καινούριο σπίτι φτιάχνεται για να κατοικηθεί αλλά δεν θα κατοικηθεί ποτέ. Σ’ αυτό το σπίτι-ουτοπία η επιθυμία του εγώ είναι δυνατότερη από την επιθυμία του μαζί. 
Οι ήρωες του Γκολντόνι, νάρκισσοι και υποκριτές έως εσχάτων, θα περιφέρουν τις άστεγες σκιές τους στην πιο τραγική κωμωδία μοναξιάς».
Οι φρεσκοπαντρεμένοι Αντζολέτο και Καικίλια ετοιμάζουν το καινούργιο τους σπίτι. Η Καικίλια είναι ιδιότροπη, αγαπά την πολυτέλεια και την κομψότητα. 
Ο Αντζολέτο είναι ερωτευμένος και άφραγκος, ανίκανος να αντισταθεί στις απαιτήσεις της. Μια φρενήρης κινητικότητα ζωντανεύει τον μικρόκοσμό τους αποκαλύπτοντας τα φλέγοντα ζητήματα της εποχής του Γκολντόνι.
Δες φωτογραφίες:
Δημήτρης Λιγνάδης-Ζέτα Μακρυπούλια
Φωτογραφίες: NDP
epirusblog.gr
5 of 5
Ζέτα Μακρυπούλια: Με black and white look στην πρεμιέρα της παράστασης «Το καινούργιο σπίτι»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8699940633101994395
Σχόλια
item