Εγκλημα στο Ηράκλειο: «Εδερνε τη γυναίκα του στη μέση του δρόμου», λένε για τον 54χρονο συζυγοκτόνο

Εγκλημα στο Ηράκλειο: «Εδερνε τη γυναίκα του στη μέση του δρόμου», λένε για τον 54χρονο συζυγοκτόνο

Συγκλονισμένο παραμένει το πανελλήνιο μετά το έγκλημα με θύμα μια 33χρονη που σημειώθηκε στην Κρήτη, το οποίο φαίνεται να είναι αποτέλεσμα ενδοοικογενειακής βίας.

Η δολοφονία της άτυχης γυναίκας στη Νέα Αλικαρνασσό του Ηρακλείου σημειώθηκε τα ξημερώματα της 22ας Δεκεμβρίου μετά από νυχτερινή έξοδο που έκανε μαζί με τον 54 σύζυγό της. 

Μετά την επιστροφή τους στο σπίτι ξέσπασε καβγάς, με τον 54χρονο ο οποίος σύμφωνα με μαρτυρίες έβγαινε συχνά εκτός εαυτού, να οπλίζει την καραμπίνα του και να σκοτώνει την 33χρονη σύζυγό του.

«Την είχε δείρει στη μέση του δρόμου», λένε οι γείτονες

Την ίδια ώρα σοκ προκαλούν τα όσα λένε οι γείτονες της 33χρονης, η οποία ήταν μητέρα ενός παιδιού μόλις τεσσάρων ετών. «Το ζευγάρι, ειδικά στα πρώτα χρόνια του γάμου του, είχε πολλούς καυγάδες. 

Δεν ήταν λίγες οι φορές που ο 54χρονος είχε δείρει τη γυναίκα του ακόμα και στη μέση του δρόμου με τους γείτονες να τους χωρίζουν», τονίζει στο cretapost.gr γειτόνισσα της άτυχης 33χρονης.

«Είχαν χωρίσει για ένα χρονικό διάστημα»

Οπως αναφέρουν κάτοικοι της περιοχής η 33χρονη πριν κάποιο καιρό δεν άντεξε τα όσα βίωνε δίπλα στον 54χρονο και αποφάσισε να φύγει.

«Πήρε τα πράγματά της και πήγε στους δικούς της να μείνει. Ο 54χρονος όμως μετά από λίγο καιρό πήγε και την βρήκε πείθοντάς την να επιστρέψει στο σπίτι τους», επεσήμανε γειτόνισσα τονίζοντας πως από τότε φαίνεται πως τα πράγματα είχαν ηρεμήσει και δεν υπήρχαν με τόση συχνότητα οι έντονοι καυγάδες.

Το βράδυ που σημειώθηκε το έγκλημα στην Κρήτη

«Δεν περιμέναμε ποτέ ότι θα υπήρξε τέτοια εξέλιξη στο ζευγάρι αν και είχα ακούσει -ποτέ δεν το είχα δει- πως ο 54χρονος κακομεταχειριζόταν την 33χρονη. Εκείνο το βράδυ, γύρω στις 03:00 τα ξημερώματα, άκουσα δύο μπουμ. Δεν ήξερα τι ήταν.

Στη συνέχεια άκουσα φασαρία αλλά δεν βγήκα έξω να δω τι συμβαίνει», περιέγραψε στο cretapost αναφορικά με το έγκλημα η κουμπάρα του ζευγαριού. Σημειώνεται ότι ο 54χρονος είχε καταναλώσει αρκετή ποσότητα αλκοόλ.

Το σπίτι που διαπράχθηκε το έγκλημα στο Ηράκλειο Κρήτης

Το σπίτι που διαπράχθηκε το έγκλημα στο Ηράκλειο Κρήτης -Φωτογραφία: cretapost.gr
«Πάω το παιδί μου μία βόλτα κι επιστρέφω να παραδοθώ»

«Πάω το παιδί μου μία τελευταία βόλτα κι επιστρέφω να παραδοθώ» φαίνεται πως είπε ο 54χρονος μετά το έγκλημα. 

Αυτό περιγράφει σε δηλώσεις της η κουμπάρα του ζευγαριού. Αναλυτικά αναφέρει: «Απ' αυτά που έμαθα, η αδερφή του 54χρονου που μένει πάνω από το σπίτι του ζευγαριού άκουσε το πρώτο μπουμ και κατέβηκε κάτω. 

Στο δεύτερο μπουμ είχε μπει μέσα στο σπίτι. Αντίκρισε την κοπέλα νεκρή. Αυτός πήρε το παιδί και είπε στη γειτονία «Πάω το παιδί μου μία τελευταία βόλτα και επιστρέφω για να παραδοθώ».

Οδηγείται σήμερα στον Εισαγγελέα ο 54χρονος

Hδη σε βάρος του 54χρονου έχει σχηματιστεί δικογραφία η οποία έχει διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Ηρακλείου. Ο 54χρονος αναμένεται σήμερα να περάσει το κατώφλι του εισαγγελέα ο οποίος θα του ασκήσει ποινικές διώξεις ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί στο γραφείο του Ανακριτή.

epirusblog.gr
5 of 5
Εγκλημα στο Ηράκλειο: «Εδερνε τη γυναίκα του στη μέση του δρόμου», λένε για τον 54χρονο συζυγοκτόνο
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 1790562590975956248
item