Θεσπρωτία: Παραλειπόμενα από το μελομακάρονο 5 μέτρων στην Παραμυθιά (ΦΩΤΟ & VIDEOS) Θεσπρωτία: Παραλειπόμενα από το μελομακάρονο 5 μέτρων στην Παραμυθιά (ΦΩΤΟ & VIDEOS) | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Θεσπρωτία: Παραλειπόμενα από το μελομακάρονο 5 μέτρων στην Παραμυθιά (ΦΩΤΟ & VIDEOS)

Θεσπρωτία: Παραλειπόμενα από το μελομακάρονο 5 μέτρων στην Παραμυθιά (ΦΩΤΟ & VIDEOS)

Αληθινά ήταν θαυμάσιο το μελομακάρονο των 5 μέτρων, που παρουσίασε στην Παραμυθιά ο δήμος Σουλίου. Μικροί και μεγάλοι το χάρηκαν. Προορίζεται για το Βιβλίο Γκίνες. 


Ο δήμαρχος Γιάννης Καραγιάννης και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κώστας Παππάς είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο. 

Παρούσα, διακριτικά, ανάμεσα στον κόσμο, ήταν η θεματική αντιπεριφερειάρχης Σταυρούλα Μπραΐμη, πρώην δήμαρχος Σουλίου.


Το γεγονός κάλυψε και τηλεοπτικό συνεργείο της ΕΡΤ με τη δημοσιογράφο Βάσω Γκόρου, που πήρε συνεντεύξεις τόσο από τον κ. Καραγιάννη, όσο και τον κ. Παππά. 

Ο κ. Καραγιάννης επεσήμανε μεταξύ άλλων ότι "βούληση μας είναι να προσδώσουμε σε αυτή την περίοδο έναν ιδιαίτερα εορταστικό χαρακτήρα, με την συνεργασία όλων των τοπικών φορέων και συλλογών και φυσικά με τους εθελοντές μας. 

Όλοι μαζί συνεργαστήκαμε  και καταφέραμε να οργανώσουμε ένα πρόγραμμα ποιοτικών εκδηλώσεων.

Στο επίκεντρο των εκδηλώσεων δεν θα μπορούσαν να είναι τίποτα άλλο εκτός από τα παιδιά μας, στα οποία οφείλουμε να προσφέρουμε ότι περισσότερο μπορούμε για να απολαύσουν ξέγνοιαστες και όμορφες γιορτές, σε μια δύσκολη περίοδο για όλη τη χώρα. 

Να προσφέρουμε στιγμές χαράς και ελπίδας, για ένα μέλλον πιο ξέγνιαστο και πιο αθώο, όπως το ζουν με την αθωότητα τους τα ίδια τα παιδιά μας".

Το μελομακάρονο το έκοψε ο κ. Καραγιάννης, παρουσία αη Βασίλη, ο οποίος αη Βασίλης έφαγε πρώτος ένα κομμάτι από το μελομακάρονο. 

Το υπόλοιπο διαμοιράστηκε. 


epirusblog.gr
5 of 5
Θεσπρωτία: Παραλειπόμενα από το μελομακάρονο 5 μέτρων στην Παραμυθιά (ΦΩΤΟ & VIDEOS)
epirusblog.gr
5 of 5
Ήγουμενίτσα 3578530964347446043
Σχόλια
item