Θεσπρωτία: Πεζή μετέφεραν σάκους με πάνω από 42 κιλά χασίς Θεσπρωτία: Πεζή μετέφεραν σάκους με πάνω από 42 κιλά χασίς | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Θεσπρωτία: Πεζή μετέφεραν σάκους με πάνω από 42 κιλά χασίς

Θεσπρωτία: Πεζή μετέφεραν σάκους με πάνω από 42 κιλά χασίς

Άλλη μια απόπειρα εισαγωγής μεγάλου φορτίου χασίς από την Αλβανία και μάλιστα με τα... πόδια, έπεσε στο κενό χάρη στους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας και της Ο.Π.Κ.Ε. που εντόπισαν τους μεταφορείς στην επαρχιακή οδό Κεστρίνης– Ραγίου στην Θεσπρωτία.

Οι δυνάμεις των αστυνομικών περιπολούσαν στην περιοχή μετά από πληροφορίες ότι επρόκειτο να μεταφερθεί μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών από την γειτονική χώρα κι έτσι εντόπισαν άμεσα τους δυο Αλβανούς οι οποίοι μετέφεραν πεζή τρεις σάκους, το βράδυ της Πέμπτης. 


Τους ακινητοποίησαν, άνοιξαν τους σάκους και βρήκαν μέσα 30 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 42 κιλών και 330 γραμμαρίων. 

Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν, όπως και ένα κινητό που είχαν μαζί τους οι δύο αλλοδαποί, οι οποίοι δεν διέθεταν νομιμοποιητικά έγγραφα για την είσοδο και παραμονή τους στην Ελλάδα.

Έτσι, ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Θεσπρωτίας τους άσκησε δίωξη για εισαγωγή, μεταφορά, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, καθώς και για παράνομη είσοδο στη χώρα. 

Η προανάκριση συνεχίζεται από την Δίωξη, που έχει ζητήσει άρση απορρήτου για το κινητό των δυο Αλβανών, ώστε να εξακριβωθεί σε ποιον θα παρέδιδαν το φορτίο και σε ποια περιοχή.
epirusblog.gr
5 of 5
Θεσπρωτία: Πεζή μετέφεραν σάκους με πάνω από 42 κιλά χασίς
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 5803590466142399206
Σχόλια
item