Άρτα: Χωρίς αύξηση τα δημοτικά τέλη του Δήμου Αρταίων για το 2020


Άρτα: Χωρίς αύξηση τα δημοτικά τέλη του Δήμου Αρταίων για το 2020
Το κοινωνικό του πρόσωπο συνεχίζει να δείχνει ο Δήμος Αρταίων, αυτή τη φορά με την μη αύξηση των δημοτικών τελών, αλλά και την μείωση αυτών στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Μετά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβούλιο, εγκρίθηκαν τα δημοτικά τέλη για το 2020, με το Δήμο να μην προχωρά σε αυξήσεις των δημοτικών τελών, αλλά αντίθετα να τα διατηρεί μειωμένα από 30% έως 100% σε πολύτεκνες, σε τρίτεκνες και σε μονογονεϊκές οικογένειες, καθώς και στους δικαιούχους του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης, στους ανέργους, στους απόρους και σε ΑμεΑ.

«Προσπαθούμε με κάθε τρόπο να διευκολύνουμε όλους τους συνδημότες μας, ιδιαίτερα δε όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης. 

Στηρίζουμε εμπράκτως τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και κατανοούμε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι συμπολίτες μας. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η μείωση αυτή επιφέρει αύξηση των δημοτικών τελών στους υπόλοιπους.

Δεν θα αυξήσουμε τα δημοτικά μας τέλη, παρόλο που για το Δήμο αυξήθηκαν κατά πολύ οι δαπάνες των ανταποδοτικών τελών από την λειτουργία του εργοστασίου Αστικών Στερεών Αποβλήτων στα Ιωάννινα. 

Εμείς δεν θέλουμε να επιβαρύνουμε τους πολίτες μας με αυξήσεις των δημοτικών τελών και θα κάνουμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες και δράσεις, ώστε να μην συμβεί αυτό», ανέφερε ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης.
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Χωρίς αύξηση τα δημοτικά τέλη του Δήμου Αρταίων για το 2020
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 2638634717094437068
item