Στις 18 οι συλλήψεις για τα επεισόδια στο ΚΥΤ Σάμου Στις 18 οι συλλήψεις για τα επεισόδια στο ΚΥΤ Σάμου | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Στις 18 οι συλλήψεις για τα επεισόδια στο ΚΥΤ Σάμου

Στις 18 οι συλλήψεις για τα επεισόδια στο ΚΥΤ Σάμου

Ολοκληρώθηκε η οργανωμένη επιχείρηση της Ασφάλειας για τον εντοπισμό των υπαίτιων των εκτεταμένων επεισοδίων που είχαν γίνει την περασμένη Πέμπτη στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης αλλοδαπών στη Σάμο και είχαν αναγκάσει τους κατοίκους να μείνουν κλειδωμένοι στα σπίτια τους, ενώ δεν λειτούργησαν και τα σχολεία.

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης που ακολούθησε την πολυήμερη προανάκριση, έγιναν 60 προσαγωγές αλλοδαπών. Από αυτούς, ταυτοποιήθηκαν 24 για την εμπλοκή τους στις βιαιοπραγίες κατά αστυνομικών και εγκαταστάσεων, ενώ είχαν κλέψει τρόφιμα, φάρμακα και υλικοτεχνικό εξοπλισμό και συνελήφθησαν 18.

Σε βάρος των 24 εμπλεκόμενων σχηματίστηκε δικογραφία με βαριές κατηγορίες για διατάραξη κοινής ειρήνης, διέγερση, απόπειρα πρόκλησης σωματικών βλαβών, κλοπή, πρόκληση φθορών, διατάραξης της λειτουργίας υπηρεσίας και παρακώληση συγκοινωνιών, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σάμου.
epirusblog.gr
5 of 5
Στις 18 οι συλλήψεις για τα επεισόδια στο ΚΥΤ Σάμου
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 787810468237941524
Σχόλια
item