Άρτα: 1200 Κιλά Κρέας Αγριόχοιρου Σε Ευάλωτες Κοινωνικές Ομάδες

Άρτα: 1200 Κιλά Κρέας Αγριόχοιρου Σε Ευάλωτες Κοινωνικές ΟμάδεςΑπό τον Κυνηγετικό Σύλλογο Άρτας

1200 κιλά κρέας αγριόχοιρου συγκέντρωσε για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά o Κυνηγετικός Σύλλογος Άρτας «Η ΑΡΤΕΜΙΣ» για να διανεμηθούν σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες που στερούνται των βασικών αναγκών.
Η κυνηγετική οικογένεια της Άρτας ανταποκρίθηκε και απέδειξε έμπρακτα την αλληλεγγύη και την ευαισθησία της απέναντι σε συνανθρώπους μας που δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν ακόμη και στις βασικές ανάγκες των οικογενειών τους.
Εκτός από την πλούσια δράση που έχουμε επιδείξει σε φιλοπεριβαλλοντικές και φιλοθηραματικές δράσεις οι κυνηγοί μέλη μας απέδειξαν ότι δεν μένουν ασυγκίνητοι στις δύσκολες μέρες της οικονομικής ύφεσης που πλήττουν την τοπική κοινωνία, σημειώνεται σε ανακοίνωση του Συλλόγου.
Σκοπός μας είναι να αναδείξουμε το πρόβλημα, να ευαισθητοποιήσουμε τον κόσμο και να προσφέρουμε στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη ανακούφιση και χαμόγελα με διακριτικότητα και σεβασμό. Αυτές οι οικογένειες χρειάζονται υποστήριξη όλο το χρόνο και όχι μόνο κατά τη διάρκεια εορτών.
Όλοι μαζί μπορούμε να προσφέρουμε με κάθε τρόπο αποδεικνύοντας πως ακόμα και σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς η ανθρωπιά, η αγάπη και η αλληλεγγύη υπάρχει και είναι αυτή που θα νικήσει και θα αλλάξει τον κόσμο προς το καλύτερο.

Καταφέραμε λοιπόν για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά να συγκεντρώσουμε 1200 κιλά κρέας αγριόχοιρου τα οποία διανεμήθηκαν μέσω της Ιεράς Μητρόπολης Άρτας (900κιλά) και του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Νικολάου Σκουφά (300 κιλά) σε οικογένειες που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση και που πραγματικά το είχαν ανάγκη με πολύ αγάπη και σεβασμό.
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: 1200 Κιλά Κρέας Αγριόχοιρου Σε Ευάλωτες Κοινωνικές Ομάδες
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 6249017214220599280
item