Δέσποινα Βανδή: Έκανε μια μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της - To νέο look της μας εντυπωσίασε! Δέσποινα Βανδή: Έκανε μια μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της - To νέο look της μας εντυπωσίασε! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Δέσποινα Βανδή: Έκανε μια μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της - To νέο look της μας εντυπωσίασε!

Δέσποινα Βανδή: Έκανε μια μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της – To νέο look της μας εντυπωσίασε! | tlife.gr
Τα μαλλιά είναι το πρώτο πράγμα που θες να αλλάξεις, όταν σκέφτεσαι ανανέωση. Και καλά κάνεις, αφού μία επίσκεψη στο κομμωτήριο μπορεί να σου αλλάξει τελείως την εμφάνιση.
Η Δέσποινα Βανδή την έκανε λίγο πριν την πρεμιέρα της στο Acro κι ενόσω τα lives του «X-Factor» βρίσκονται σε εξέλιξη, με το νέο της hairlook να της δίνει έναν αέρα ανανέωσης που θα σε κάνει να ζηλέψεις.
Η αγαπημένη καλλιτέχνης, η οποία έχει αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν ότι της αρέσει να πειραματίζεται με το look της, αφέθηκε στα έμπειρα χέρια του προσωπικού κομμωτή της, Βασίλη Μπουλούμπαση, ο οποίος της έβαψε τα μαλλιά σε ένα μακρύ καρέ, που είναι άλλωστε και μεγάλη τάση φέτος.
Η ίδια παρουσίασε στους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram την αλλαγή που έκανε, δημοσιεύοντας στα instastories της ένα βίντεο από την προετοιμασία της για το 5o live του «X-Factor» .
Εμάς μας αρέσει πολύ το νέο της hairlook. Εσένα;
epirusblog.gr
5 of 5
Δέσποινα Βανδή: Έκανε μια μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της - To νέο look της μας εντυπωσίασε!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 834349381550657790
Σχόλια
item