Σκάνδαλο στη showbiz! Πασίγνωστη τραγουδίστρια δέχθηκε μήνυση! Σκάνδαλο στη showbiz! Πασίγνωστη τραγουδίστρια δέχθηκε μήνυση! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Σκάνδαλο στη showbiz! Πασίγνωστη τραγουδίστρια δέχθηκε μήνυση!

Σκάνδαλο στη showbiz! Πασίγνωστη τραγουδίστρια δέχθηκε μήνυση!
Σκάνδαλο μεγατόνων έχει ξεσπάσει στη showbiz με την είδηση πως πασίγνωστη      τραγουδίστρια δέχθηκε μήνυση!
Συγκεκριμένα, η μήνυση έγινε από έναν θαυμαστή της και ο λόγος προκαλεί... πονοκέφαλο!
Ο λόγος για τη βασίλισσα της ποπ, Μαντόνα, η οποία σύμφωνα με ρεπορτάζ της TMZ θα αναγκαστεί να πάει στα δικαστήρια με έναν από τους πιστούς της φανς, γιατί άλλαξε ώρα σε μία συναυλία της.
Συγκεκριμένα, η Μαντόνα μετέφερε τη συναυλία που είχε προγραμματίσει να κάνει στις 17 Δεκεμβρίου στο Μαϊάμι, από τις 20.30 στις 22.30.
Δύο ώρες μόνο ήταν αρκετές για να κάνουν τη διαφορά και να οδηγήσουν έναν εκ των θαυμαστών της, τον Nate Hollander, να καταθέσει μήνυση εναντίον καθώς όπως αναφέρει, πλήρωσε πολύ περισσότερα χρήματα για το εισιτήριο απ' όσο θα πλήρωνε μετά την αλλαγή ώρας.
Όπως ισχυρίστηκε ο ίδιος, αναγκάστηκε να πληρώσει 1.024,95 δολάρια για τρία εισιτήρια, ενώ μετά την αλλαγή της ώρας η τιμή του εισιτηρίου έπεσε σημαντικά. 
Βέβαια όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ, η βασίλισσα της ποπ είναι συνηθισμένη στις καθυστερήσεις όταν πρόκειται να κάνει κάποιαν εμφάνιση.
μαντόνα μήνυση

Π

epirusblog.gr
5 of 5
Σκάνδαλο στη showbiz! Πασίγνωστη τραγουδίστρια δέχθηκε μήνυση!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2841015907785071452
Σχόλια
item