Τα Χριστούγεννα κοντεύουν! Η Ιωάννα Λίλη στόλισε δέντρο υπερπαραγωγή [pic,vid] Τα Χριστούγεννα κοντεύουν! Η Ιωάννα Λίλη στόλισε δέντρο υπερπαραγωγή [pic,vid] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Τα Χριστούγεννα κοντεύουν! Η Ιωάννα Λίλη στόλισε δέντρο υπερπαραγωγή [pic,vid]

Τα Χριστούγεννα κοντεύουν! Η Ιωάννα Λίλη στόλισε δέντρο υπερπαραγωγή [pic,vid] | tlife.gr
Τα Χριστούγεννα είναι πολύ κοντά! Σε ακριβώς 48 μέρες έρχεται η αγαπημένη γιορτή μικρών και μεγάλων και όπως καταλαβαίνεις μερικοί celebrities έχουν ήδη ξεκινήσει να στολίζουν τα σπίτια τους. Μετά τον Γιώργο Γιαννιά, σειρά είχε η Ιωάννα Λίλη!
Η πρώην παρουσιάστρια έκανε το χατίρι των παιδιών της και μαζί με αγαπημένους της φίλους έφτιαξαν το πιο εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο!
Η Ιωάννα δεν θα μπορούσε να μη μοιραστεί φωτογραφίες και βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντάς μας τον στολισμό υπερπαραγωγή του σπιτιού της! 
«Καλημέρα-Καλημέρα-και ΝΑΙ εγώ στόλισα αρκετά νωρίς στο σπίτι φέτος μαζί με τους αγαπημένους φίλους Μπάμπη και Νίκη-Είμαι πολύ χαρούμενη, γιατί ήταν μια όμορφη έκπληξη και για τα παιδιά!», έγραψα χαρακτηριστικά η Ιωάννα Λίλη στο Instagram.epirusblog.gr
5 of 5
Τα Χριστούγεννα κοντεύουν! Η Ιωάννα Λίλη στόλισε δέντρο υπερπαραγωγή [pic,vid]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5201488781025983446
Σχόλια
item