Μπέσυ Μάλφα: Έκανε πρεμιέρα στην «Παριζιάνα» με τις κόρες της στο πλευρό της! [pics]

Μπέσυ Μάλφα: Έκανε πρεμιέρα στην «Παριζιάνα» με τις κόρες της στο πλευρό της! [pics] | tlife.gr
H «Music & Drama Productions» παρουσιάζει στη σκηνή του θεάτρου «Broadway» μία από τις πιο ωραίες ταινίες της Φίνος Φιλμ: τη θρυλική «Παριζιάνα», σε μία ευφάνταστη θεατρική μεταφορά με πολλές εκπλήξεις.
Η σπουδαία μουσική κωμωδία των Γιάννη Δαλιανίδη και Μίμη Πλέσσα, ακριβώς 50 χρόνια μετά την πρώτη προβολή της στους κινηματογράφους, μεταφέρεται στη θεατρική σκηνή με τον Αντώνη Λουδάρο, όχι μόνον να πρωταγωνιστεί, αλλά να υπογράφει τη διασκευή και τη σκηνοθεσία της παράστασης.
Στη θεατρική αναβίωση του αγαπημένου μιούζικαλ συμμετέχουν 40 ηθοποιοί και χορευτές καθώς και η “Σύγχρονη Ορχήστρα ΜΙΜΗΣ ΠΛΕΣΣΑΣ” υπό την διεύθυνση του Μαυρίκιου Μαυρικίου, ο οποίος ενορχηστρώνει με μαεστρία τα τραγούδια και τα μουσικά θέματα του έργου.
Την μοναδική «Πελαζί» υποδύεται η Μπέσυ Μάλφα, ενώ στην παράσταση πρωταγωνιστούν επίσης οι: Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Τόνυ Δημητρίου, Ελευθερία Ρήγου, Ευτυχία Φαναριώτη, Γιάννης Κρητικός. 
Στον ρόλο του «Ζωρζ» βλέπουμε ο Κώστας Μαρτάκης που τραγουδάει και τραγούδια της παράστασης μαζί με την Λένα Αλκαίου. Φιλική συμμετοχή έχει ο Πέτρος Ξεκούκης, ενώ quest star είναι η Έρρικα Μπρόγιερ, επιστρέφοντας στη σκηνή μετά από πολλά χρόνια.
Η Μπέσυ Μάλφα έκλεψε τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της επί σκηνής και απέσπασε το πιο θερμό χειροκρότημα του κοινού. 
Η ηθοποιός, μάλιστα, έκανε πρεμιέρα έχοντας στο πλευρό της τις δύο κόρες της, Όλγα και Νίκη, οι οποίες είναι τα… γούρια της και την στηρίζουν σε κάθε της βήμα. 
Οι τρεις τους, λίγο πριν ανοίξει η αυλαία, πόζαραν αγκαλιασμένες και χαμογελαστές στον φωτογραφικός φακό του TLIFE, με την ομοιότητά τους να είναι εμφανής.
Δες τις φωτογραφίες:
Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος
epirusblog.gr
5 of 5
Μπέσυ Μάλφα: Έκανε πρεμιέρα στην «Παριζιάνα» με τις κόρες της στο πλευρό της! [pics]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3288684605472930326
item