Αλέξανδρος Μπουρδούμης - Λένα Δροσάκη: Πιο διαχυτικοί από ποτέ μπροστά στον φακό! [pics]

Αλέξανδρος Μπουρδούμης – Λένα Δροσάκη: Πιο διαχυτικοί από ποτέ μπροστά στον φακό! [pics] | tlife.gr
Ο ηθοποιός Αλέξανδρος Μπουρδούμης τους τελευταίους μήνες ζει ένα τρυφερό ειδύλλιο με την συνάδελφό του, Λένα Δροσάκη.
Μέχρι πρότινος, οι δύο ταλαντούχοι καλλιτέχνες κρατούσαν ως επτασφράγιστο μυστικό τη σχέση τους, καθώς δεν επιδιώκουν να απασχολούν τα Μέσα με την προσωπική τους ζωή.
Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη αποτελούν ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της ελληνικής showbiz και πλέον δεν κρύβουν την ευτυχία που βιώνουν. 
Μάλιστα, οι κοινές δημόσια εμφανίσεις τους ολοένα και αυξάνονται, ενώ ο ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή του στο «Πρωινό» είχε εξομολογηθεί: «Νιώθω χαρούμενος και ευλογημένος που γνωρίσω τη Λένα. 
Την γνώρισα μέσω κοινής παρέας. Πορευόμαστε μαζί και αυτό τα λέει όλα. Αφήνω αυτό που ζω να το γευτώ, να το απολαύσω και να το ζήσω. Δεν κρύβομαι».
Η Λένα Δροσάκη, η οποία τον φετινό χειμώνα παίζει στην παράσταση «Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας», πριν λίγες μέρες είχε πρεμιέρα. 
Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, λοιπόν, δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό της καλής του. Έτσι, βρέθηκε στο θέατρο Βεάκη και, αφού παρακολούθησε το έργο την περίμενε καρτερικά μέχρι να αλλάξει και να αποχωρήσουν μαζί.
Οι δυο τους κατά την έξοδό τους ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί μεταξύ τους και σε ανεβασμένη διάθεση, αφού δεν σταματούσαν να γελούν.
Δες τις φωτογραφίες:
Φωτογραφίες: Papadakis Press
epirusblog.gr
5 of 5
Αλέξανδρος Μπουρδούμης - Λένα Δροσάκη: Πιο διαχυτικοί από ποτέ μπροστά στον φακό! [pics]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5112986084522955906
item