Αναστασία Περράκη: Η εντυπωσιακή τούρτα για τα γενέθλια της κόρης της! [pics]

Αναστασία Περράκη: Η εντυπωσιακή τούρτα για τα γενέθλια της κόρης της! [pics] | tlife.gr
Είναι όλη της η ζωή και σήμερα έκλεισε τα δέκα της χρόνια! Ο λόγος για την Αναστασία Περράκη, όπου σήμερα γιόρτασε τα γενέθλια της κόρης της, Έλενας και φυσικά της διοργάνωσε το πιο ξεχωριστό πάρτι γενεθλίων.
Η μικρή έγινε 10 ετών και η όμορφη μητέρα της, της αγόρασε μια εντυπωσιακή τούρτα εμπνευσμένη από την αγαπημένη σειρά της Έλενας «Stranger Things».
«10 χρόνια πέρασαν και μου φαίνεται σαν χθες όταν σε κράτησα για πρώτη φορά στην αγκαλιά μου! Χρόνια πολλά Έλενα μου θα είσαι πάντα η χαρά της ζωής μου!» έγραψε χαρακτηριστικά η Αναστασία Περράκη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντας μας την ξεχωριστή τούρτα της εορτάζουσας!
Μέσα από τα social media, όμως, ευχήθηκε και ο πατέρας της Έλενας και πρώην σύζυγος του γνωστού μοντέλου, Μιχάλης Μουρούτσος
Ο Ολυμπιονίκης Ταεκβοντό δημοσίευσε φωτογραφία με την κόρη του, με την εξής λεζάντα: «Είναι απίστευτο το ποσό γρήγορα περνάει ο καιρός… από την μέρα που γεννήθηκες μέχρι και σήμερα που κλείνεις τα δέκα σου χρόνια… σε ευχαριστώ για την χαρά και όλα συναισθήματα που μου έχεις χαρίσει όλα αυτά τα χρόνια… σου εύχομαι να γίνεις ότι έχεις ονειρευτεί… Σε αγαπώ».
Να τη χαίρεστε!
epirusblog.gr
5 of 5
Αναστασία Περράκη: Η εντυπωσιακή τούρτα για τα γενέθλια της κόρης της! [pics]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1845850935864874103
item