Τόνια Σωτηροπούλου - Κωστής Μαραβέγιας: Η βόλτα και το ρομαντικό γεύμα με θέα, στη συμπρωτεύουσα [pics]

Τόνια Σωτηροπούλου – Κωστής Μαραβέγιας: Η βόλτα και το ρομαντικό γεύμα με θέα, στη συμπρωτεύουσα [pics] | tlife.gr
Η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας παραμένουν αχώριστοι! Το γνωστό ζευγάρι έχει δημιουργήσει μια υπέροχη σχέση και σε περίπου ένα μήνα συμπληρώνει δύο χρόνια κοινής πορείας. 
Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης και η όμορφη ηθοποιός αποτελούν αναμφισβήτητα ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz, με την επισημοποίηση της σχέσης τους να μην αργεί.
Οι δυο τους μένουν κάτω από την ίδια στέγη πάνω από ένα χρόνο, με την αγάπη τους να δυναμώνει μέρα με τη μέρα. 
Ο ένας έχει βρει στο πρόσωπο του άλλου όλα όσα ονειρεύτηκε, γεγονός που επαληθεύεται από τα δημόσια τρυφερά λόγια, τις αναρτήσεις στα social media αλλά και τις κοινές εμφανίσεις σε διάφορες εκδηλώσεις.
Δεδομένου ότι τόσο η Τόνια Σωτηροπούλου όσο και ο Κωστής Μαραβέγιας έχουν ένα ευέλικτο επαγγελματικό πρόγραμμα και μπορούν να κανονίζουν τις υποχρεώσεις τους, ο ένας έχει τη δυνατότητα να βρίσκεται δίπλα στον άλλο και περνούν παραγωγικό χρόνο μαζί.
Πρόσφατα, το ζευγάρι ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη και ο φωτογραφικός φακός το απαθανάτισε κατά τη διάρκεια της βόλτας του.
Η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας απόλαυσαν τον ηλιόλουστο καιρό της συμπρωτεύουσας, κάνοντας περίπατο και στη συνέχεια πηγαίνοντας για φαγητό. 
Μάλιστα, η εντυπωσιακή ηθοποιός δεν δίστασε να ποζάρει στο φακό του αγαπημένου της, κάτι που συμβαίνει συχνά, αφού πολλές από τις δημοσιεύσεις της στο Instagram της έχει επιμεληθεί ο γνωστός τραγουδιστής.
Δες φωτογραφίες:
Φωτογραφίες: Papadakis press
epirusblog.gr
5 of 5
Τόνια Σωτηροπούλου - Κωστής Μαραβέγιας: Η βόλτα και το ρομαντικό γεύμα με θέα, στη συμπρωτεύουσα [pics]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3044725822195460980
item