Ευδοκία Ρουμελιώτη: Βόλτα με τον σύζυγό και τον γιο τους στα βόρεια προάστια [pics] Ευδοκία Ρουμελιώτη: Βόλτα με τον σύζυγό και τον γιο τους στα βόρεια προάστια [pics] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ευδοκία Ρουμελιώτη: Βόλτα με τον σύζυγό και τον γιο τους στα βόρεια προάστια [pics]

Ευδοκία Ρουμελιώτη: Βόλτα με τον σύζυγό και τον γιο τους στα βόρεια προάστια [pics] | tlife.gr
Η Ευδοκία Ρουμελιώτη αυτή τη σεζόν πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Top Girls», που ανεβαίνει στο θέατρο Πόρτα μαζί με τις:  Μαρία ΚαβογιάννηΑλεξάνδρα ΑϊδίνηΒίκυ ΒολιώτηΑλεξία ΚαλτσίκηΕιρήνη Μακρή και Άλκηστις Πολυχρόνη
Η ταλαντούχα ηθοποιός μπορεί να έχει μια μεγάλη οικογένεια μαζί με τον σύζυγό της, Νικηφόρο Χαραγκιώνη, όμως βρίσκει χρόνο και για τη δουλειά της! 
Το ερωτευμένο ζευγάρι έχει μαζί δύο παιδιά, τον Δημήτρη και τον Μάριο, όμως η Ευδοκία Ρουμελιώτη νιώθει σαν δικά της παιδιά και τα δύο μεγαλύτερα αγόρια από τον πρώτο γάμο του συζύγου της.
Η γνωστή ηθοποιός έχει επιλέξει όλα αυτά τα χρόνια να κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική της ζωή και αυτός είναι και ο λόγος που σπάνια την βλέπουμε σε δημόσιες εκδηλώσεις ή σε σελίδες περιοδικών. 
Ωστόσο, αυτή τη φορά, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε την Ευδοκία Ρουμελιώτη και τον Νικηφόρο Χαραγκιώνη κατά τη διάρκεια της εξόδου τους από γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων.
Με αθλητικό look η γλυκιά μανούλα κρατά στην αγκαλιά της τον γιο της, ενώ πίσω τους ακολουθεί ο άνδρας της ζωής της.
Δες φωτογραφίες:
 
Φωτογραφίες: Papadakis press
epirusblog.gr
5 of 5
Ευδοκία Ρουμελιώτη: Βόλτα με τον σύζυγό και τον γιο τους στα βόρεια προάστια [pics]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 499408074743558101
Σχόλια
item