Κωνσταντόπουλος για Novartis: Αθλιότητες οι κουκουλοφόροι μάρτυρες και οι 10 κάλπες

Κωνσταντόπουλος για Novartis: Αθλιότητες οι κουκουλοφόροι μάρτυρες και οι 10 κάλπες

Λόγο για «θεσμικές αθλιότητες» και «πολιτικές γελοιότητες και φαυλότητες» γύρω από την υπόθεση Novartis, έκανε ο Νίκος Κωνσταντόπουλος.

Ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ έκανε λόγο για στίγμα του δημοσίου βίου από την υπόθεση, τονίζοντας πως η δικαιοσύνη «δεν είναι η Τουλουπάκη, ο Παπαγγελόπουλος, η Θάνου ή ο Αθανασίου».

Όλο αυτό το σκηνικό, παραπέμπει σε θεσμικές αθλιότητες και σε πολιτικές γελοιότητες. Και φαυλότητες. Είναι κατάντημα για τον δημόσιο βίο της χώρας. Επιτρέψτε μου μία γενικότερη παρατήρηση. 

Τούτος ο έρμος ο τόπος, την ώρα που συντελούνται κοσμογονικές εξελίξεις, ασχολείται ψάχνονταν να βρει ψύλλους στα άχυρα.

Ενώ γύρω μας συντελούνται φοβερής σημασίας γεωπολιτικές ανακατατάξεις, εμείς ασχολούμαστε με το θέμα της Novartis και δεν μπορούμε να το λύσουμε», είπε ο κ. Κωνσταντόπουλος στο Action24.

Κωνσταντόπουλος: Σωστή η απόφαση για προανακριτική
Ο κ. Κωνσταντόπουλος, τόνισε πως είναι σωστή η απόφαση να συγκροτηθεί προανακριτική για την υπόθεση, ώστε να διερευνήσει την υπόθεση.

«Είναι αθλιότητα η ιστορία των προστατευομένων μαρτύρων. Όλοι τους ξέρουν, όλοι τους χρησιμοποιούν, αλλά θεσμικά τους οχυρώνουμε ώστε να τους εμφανίσουμε ως αξιόπιστους μάρτυρες. Είναι αθλιότητα και θεσμική. 

Όλες αυτές οι φλυαρίες και οι φιλολογίες που έχουν διατυπωθεί, είναι που με αναγκάζουν να μιλήσω για γελοιότητες. Είναι αθλιότητα στο σκηνικό που στήθηκε στη Βουλή. Υπάρχουν ορισμένες φωτογραφίες οι οποίες μένουν. 

Η φωτογραφία της Βουλής, με τις 10 κάλπες, την κυβέρνηση να καγχάζει, και την κυβερνητική πλειοψηφία να χειροκροτεί, είναι αθλιότητα. Θα μείνει στίγμα στον δημόσιο βίο της χώρας», σημείωσε.

Κριτική Κωνσταντόπουλου στον ΣΥΡΙΖΑ για Παπαγγελόπουλο
Ο κ. Κωνσταντόπουλος συνέχισε αναφέροντας πως: «Δικαιοσύνη δεν είναι ούτε ο κ. Παπαγγελόπουλος, ούτε η κυρία Τουλουπάκη, ούτε η κυρία Δημητρίου, ούτε η κυρία Θάνου, ούτε ο κ. Αθανασίου. Η Δικαιοσύνη περνάει μία από τις δυσκολότερες περιόδους. Θεωρώ πως υπάρχει εκμετάλλευση της υπόθεσης και πολιτικό παρασκήνιο».

Οταν ρωτήθηκε μάλιστα για το αν έπρεπε να ερευνηθεί και ο Αλέξης Τσίπρας, η απάντησή του ήταν: «έπρεπε να ερευνηθούν όλες οι πλευρές».

Οσον αφορά τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, θεωρεί πως δεν έχει θετικό ρόλο στον χώρο της δικαιοσύνης και είπε πως ο ΣΥΡΙΖΑ «είναι αδιανόητο να σύρεται πίσω από ένα πρόσωπο και να το στηρίζει, το ύφος και το ήθος του οποίου έχουν τεθεί υπό αμφισβήτηση».

Το βίντεο με τις δηλώσεις Κωνσταντόπουλου
Δείτε αναλυτικά τα όσα είπε ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ, Νίκος Κωνσταντόπουλος, για τα όσα συμβαίνουν σε πολιτικό επίπεδο γύρω από την υπόθεση Novartis:

epirusblog.gr
5 of 5
Κωνσταντόπουλος για Novartis: Αθλιότητες οι κουκουλοφόροι μάρτυρες και οι 10 κάλπες
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 4450873662235089783
item