Τι εντόπισαν οι αστυνομικοί στο κλαμπ στο Γκάζι: Κοκαΐνη, ηρωίνη, κάνναβη και MDMA Τι εντόπισαν οι αστυνομικοί στο κλαμπ στο Γκάζι: Κοκαΐνη, ηρωίνη, κάνναβη και MDMA | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Τι εντόπισαν οι αστυνομικοί στο κλαμπ στο Γκάζι: Κοκαΐνη, ηρωίνη, κάνναβη και MDMA

Τι εντόπισαν οι αστυνομικοί στο κλαμπ στο Γκάζι: Κοκαΐνη, ηρωίνη, κάνναβη και MDMA

Σε ανακοίνωσή της η ΕΛ.ΑΣ. σχετικά με την έφοδο σε κλαμπ στο Γκάζι αναφέρει πως εκτός από τις συλλήψεις 10 ατόμων που έγιναν εντοπίστηκαν και ποσότητες ναρκωτικών, κοκαΐνης, ηρωίνης, κάνναβης, MDMA και φαρμακευτικά δισκία.

Πάντως εντύπωση προκάλεσε η ανάρτηση στο facebook DJ του κλαμπ, ο οποίος σε περιέγραψε μεταξύ άλλων πως 300 άτομα ήταν γονατιστοί με τα χέρια στο κεφάλι.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την έφοδο σε κλαμπ στο Γκάζι
Στο πλαίσιο δράσεων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής για την αποτροπή της διάδοσης χρήσης και διακίνησης ναρκωτικών σε χώρους εστίασης και διασκέδασης, πραγματοποιήθηκε, πρωινές ώρες χθες (10 Νοεμβρίου 2019), αστυνομική επιχείρηση σε κέντρο διασκέδασης στην Αθήνα.

Κατά την επιχείρηση συνελήφθηκαν (10) άτομα (5 αλλοδαποί και 5 ημεδαποί) και συγκεκριμένα:

(6) πελάτες, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν ποσότητες κοκαΐνης, ηρωίνης, κάνναβης, MDMA και φαρμακευτικά δισκία, υπάλληλος του κέντρου διασκέδασης, που κατείχε τρεις συσκευασίες κοκαΐνης συνολικού μικτού βάρους 2,8 γραμμάριων, και οι ιδιοκτήτες του κέντρου

Επιπλέον στο δάπεδο του καταστήματος εντοπίστηκαν ποσότητες κοκαΐνης, κάνναβης, MDMA και ecstasy, τις οποίες απέρριψαν οι κάτοχοι τους.

Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
12,6 γραμ. κάνναβη και 3,5 γραμ. κοκαΐνη,
1,7 γραμ. ηρωίνη και 3,2 γραμ. MDMA,
2 δισκία ecstasy και 20 δισκία φαρμακευτικού σκευάσματος.
Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους οδηγούνται στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

epirusblog.gr
5 of 5
Τι εντόπισαν οι αστυνομικοί στο κλαμπ στο Γκάζι: Κοκαΐνη, ηρωίνη, κάνναβη και MDMA
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 6191627992483014479
Σχόλια
item