Πρέβεζα: Οι διοργανωτές του Let’s Do it Greece στην Πρέβεζα

Πρέβεζα: Οι διοργανωτές του Let’s Do it Greece στην Πρέβεζα
Συνάντηση με τα μέλη της Λέσχης Ελλήνων Καταδρομέων Πρέβεζας, αλλά και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και εντεταλμένο σύμβουλο για θέματα Νεολαίας Δημήτρη Καραμανίδη, είχε την Κυριακή 24 Νοεμβρίου ο απόγευμα η ομάδα του Let’s Do it Greece.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τον καλύτερο συντονισμό της δράσης, που θα πραγματοποιηθεί και φέτος στην Πρέβεζα, την Κυριακή 10 Μαϊου 2020.

Ο εμπνευστής του Let’s Do it Greece Νίκος Κιούσης έγραψε στα Social Media για την επίσκεψη της εθελοντικής ομάδας στην ευρύτερη περιοχή:

«Είναι τόσο μαγικό το συναίσθημα να βλέπεις μια ολόκληρη χώρα να ενώνεται σαν μια γροθιά σε μια εθελοντικη δράση που την ξεκινήσαμε τόσο αυθόρμητα και η οποία πλέον έχει αγκαλιάσει πραγματικά απ όλη την Ελλάδα! #letsdoitgreece.

Εδώ και 21 μέρες κάνουμε έναν άθλο! Κάνουμε ασταμάτητα τον Γύρο όλης της Ελλαδας για να διαδώσουμε παντού την ανάγκη να προστατεύσουμε το φυσικό μας περιβάλλον!
Τις τελευταίες τρεις μέρες λοιπον είχαμε τη χαρά να γνωρίσουμε πολλούς ακόμα απίστευτους ανθρώπους και ομάδες που μας ενώνει αυτός ο κοινός σκοπός!

Απο την Πέμπτη το βράδυ που φτάσαμε στην Κέρκυρα και είχαμε μια τόσο ζέστη φιλοξενια από τους αεροπροσκόπους στα Γαζαδικα και από τον αγαπημένο μας Σπύρο μέχρι και απόψε που φτάσαμε στην όμορφη Πρέβεζα και γνωρίσαμε από κοντά την Ομαδάρα της Λέσχης Ελλήνων Καταδρομέων της Πρεβεζας και εκπροσώπους του Δήμου. 

Περάσαμε από τις πόλεις και απο πανέμορφα χωριά σε Κέρκυρα, Θεσπρωτία και Άρτα και γνωρίσαμε φανταστικούς ανθρώπους, μιλήσαμε στους μαθητές, μοιραστήκαμε ιδέες, γνωρίσαμε δραστήριους δημάρχους, συναντήσαμε υπέροχους συλλόγους, καμαρώσαμε εθελοντές της Παραμυθιάς σε ένα θεατρικό για το περιβάλλον, είδαμε την υπερδραστήρια Αντιπεριφερειάρχη Περιβάλλοντος της Ηπείρου, ετοιμάσαμε σχέδια για το Let’s do it Greece στις 10 Μαΐου και φυτέψαμε σε κάθε περιοχή τις ρίζες που μας ενώνουν!

Με αυτούς τους ανθρώπους στην #οικογενεια μας πως μπορώ να μην ονειρεύομαι έναν κόσμο καλύτερο;;;

Σας ευχαριστούμε για όλα!!!!
Είστε όλοι Εκπληκτικοί!!!!!!!!!!!!
Παμε δυνατά για 10 Μαΐου!!!!!»
epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Οι διοργανωτές του Let’s Do it Greece στην Πρέβεζα
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 4679726397338194399
item