Ιωάννα Μπέλλα: Τράβηξε τα βλέμματα στην Αθήνα με την κοντή leather φούστα της! [pics]

Ιωάννα Μπέλλα: Τράβηξε τα βλέμματα στην Αθήνα με την κοντή leather φούστα της! [pics] | tlife.gr
Επέστρεψε από το Ντουμπάι και ανέβασε το θερμόμετρο στα ύψη στην καρδιά της Αθήνας. 
Ο λόγος για την Σταρ Ελλάς 2018 Ιωάννα Μπέλλα που το τελευταίο διάστημα βρισκόταν στο Ντουμπάι, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. 
Το γνωστό μοντέλο που δεν κατάφερε να μπει πέρσι στο GNTM, αλλά κέρδισε το στέμμα της Σταρ Ελλάς, κάνει συνεχώς φωτογραφήσεις και πασαρέλα και είναι στα καλύτερά της.
Και μπορεί η Ιωάννα να μην βρέθηκε στα φετινά καλλιστεία για να κάνει την απονομή του στέμματος και της κορδέλας στη φετινή Σταρ Ελλάς (αφού έλειπε στο εξωτερικό όπως αποκάλυψε), βρέθηκε λίγες μέρες αργότερα στην AXDW και περπάτησε στην πασαρέλα για τo fashion show της Kathy Heyndels.
Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE, όμως, την απαθανάτισε στην καρδιά της Αθήνας, χαμογελαστή και ευδιάθετη. 
Η ίδια φορώντας μια κοντή leather φούστα μάλιστα έκλεψε τις εντυπώσεις και έκανε τα αντρικά βλέμματα να καρφωθούν πάνω της. 
Η Ιωάννα Μπέλλα, άλλωστε, διαθέτει τέλειες αναλογίες και εντυπωσιάζει σε κάθε της εμφάνιση.
Το γνωστό μοντέλο, μάλιστα, φαίνεται να είναι στα καλύτερά του και όπως αποκάλυψε και η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της στην Σταματίνα Τσιμτσιλή, αυτή η περίοδος την βρίσκει χαρούμενη και ερωτευμένη: «Ναι, έχω αγόρι. Όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα. Σίγουρα δεν μπορώ να αφήσω τη δουλειά μου, τα ταξίδια μου και γενικά όλο αυτό είναι η δουλειά μου.. Δεν είναι του χώρου. Είναι επιχειρηματίας και κοντά στην ηλικία μου. Ακόμα δεν σκέφτομαι το επόμενο βήμα. Είναι πολύ νωρίς».
Φωτογραφίες: Papadakis Press
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννα Μπέλλα: Τράβηξε τα βλέμματα στην Αθήνα με την κοντή leather φούστα της! [pics]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6918369216336241120
item