Βάνα Μπάρμπα: Grande εμφάνιση στο πάρτι της Δέσποινας Μοιραράκη! [pics] Βάνα Μπάρμπα: Grande εμφάνιση στο πάρτι της Δέσποινας Μοιραράκη! [pics] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Βάνα Μπάρμπα: Grande εμφάνιση στο πάρτι της Δέσποινας Μοιραράκη! [pics]

Βάνα Μπάρμπα: Grande εμφάνιση στο πάρτι της Δέσποινας Μοιραράκη! [pics] | tlife.gr
Μια άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση στο πάρτι για τα 30 χρόνια τηλεοπτικής παρουσίας της Δέσποινας Μοιραράκη έκανε η Βάνα Μπάρμπα.
Η γνωστή ηθοποιός και δημοτική σύμβουλος βρέθηκε στο Hotel Ermou όπου έγινε μια μεγάλη γιορτή για την βασίλισσα των χαλιών και έκλεψε τις εντυπώσεις με το αβυσσαλέο ντεκολτέ της.
Η Βάνα Μπάρμπα που διατηρεί πολύ φιλικές σχέσεις με την Δέσποινα Μοιραράκη ήταν φυσικά στο πλευρό της σε αυτήν την ξεχωριστή βραδιά και φωτογραφήθηκε χαμογελαστή μαζί της. 
Οι δυο κυρίες της ελληνικής showbiz έχουν δώσει πολλές φορές μαζί το παρόν σε κοσμικά events και στηρίζουν η μία την άλλη.
Αυτήν τη φορά, λοιπόν, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε τις δυο κυρίες χαμογελαστές και ευδιάθετες να ποζάρουν στο φωτογραφικό φακό, ενώ τόσο η Δέσποινα Μοιραράκη όσο και οι παρευρισκόμενοι δεν σταμάτησαν να χορεύουν και να τραγουδάνε!
Δες φωτογραφίες:
Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος
epirusblog.gr
5 of 5
Βάνα Μπάρμπα: Grande εμφάνιση στο πάρτι της Δέσποινας Μοιραράκη! [pics]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8895921466475509766
Σχόλια
item